Πετάει σπίθες στο νερό...

Από acpaok.gr: Στο τρίτο παιχνίδι, μέσα σε 24 ώρες, που έδωσε ο ΠΑΟΚ MORRIS στα πλαίσια της συμμετοχής του στο τουρνουά ΣΕΔΥ, αντιμετώπισε αργά το βράδυ του Σαββάτου τον Ν.Ο. Χανίων.
Πηγή: acpaok.gr
Πετάει σπίθες στο νερό...

Σε έναν αγώνα, που ξεκίνησε με μισάωρη σχεδόν καθυστέρηση, ο Δικέφαλος έδειξε να θέλει να δοκιμάσει συστήματα σε άμυνα και επίθεση, αφού άλλωστε για τον λόγο αυτόν πραγματοποιούνται αυτού του είδους οι αγώνες.

Ο Δικέφαλος έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο με επιμέρους σκορ 4-3, το δεύτερο οκτάλεπτο με επιμέρους σκορ 1-1 και συνολικό σκορ ημιχρόνου 5-4, το τρίτο οκτάλεπτο με επιμέρους σκορ 1-3, ενώ στο τέταρτο οκτάλεπτο έκανε την τελική αντεπίθεση πετυχαίνοντας ανατροπή στην ανατροπή του τρίτου οκταλέπτου, παίρνοντας τη νίκη με 10-9 και πετυχαίνοντας το απόλυτο των νικών κόντρα σε Εθνικό Πειραιώς, Περιστέρι και ΝΟ Χανίων.

Πλέον, ο Δικέφαλος καλείται να ξεκουραστεί για κάποιες ώρες, αφού αύριο αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον ΑΝΟ Γλυφάδας στις 10:00, έχοντας μπροστά του ουσιαστικά ούτε εννιά ώρες ανάπαυσης.

ΠΑΟΚ - ΝΟ Χανίων: 10-9

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-3, 1-1, 1-3, 4-2

ΠΑΟΚ MORRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 2, Κόχειλας Ν. 1, Κεχαλάρης, Νάνος, Βοζίκης, Καρούντζος 1, Παυλίδης, Σολεϊμάνιπακ 2, Χαραλαμπόπουλος 4, Παπαδομανωλάκης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Κουγιούνης

Διαβάστε ακόμη...