Σκοράρει και δημιουργεί ο νέος ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα το Ρέθυμνο στο Παλατάκι και με αυτά τα νούμερα δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.
Πηγή: paok24.com
Σκοράρει και δημιουργεί ο νέος ΠΑΟΚ

Μετά τις 23 ασίστ κόντρα τον Πανιώνιο στο κύπελλο Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ σήμερα κόντρα στο Ρέθυμνο είχε άλλες 22 ασίστ δίνοντας μία πινελιά σε ποιο ρυθμό θέλει να παίξει μέσα στη σεζόν.

Βέβαια ο αριθμός των ασίστ συνάδη άμεσα με τα λεγόμενα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, όπου τόνισε την ποιότητα της ομάδας στην επίθεση και φυσικά εννοούσε ότι αυτός ο αριθμός είναι αποτέλεσμα και της ποιότητας των σκόρερ και τον πασέρ της ομάδας. Άλλωστε το ποσοστό στα τρίποντα που ήταν σήμερα 10/22, ήτοι κοντά στο 45% έδωσε αρκετές ασίστ στα στατιστικά του Δικεφάλου.

Σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτοί οι αριθμοί ήρθαν κόντρα σε δύο ομάδες που έκλεισαν πρόσφατα τα ρόστερ τους και δεν εμφανίστηκαν κατά το 100% κόντρα στον ΠΑΟΚ, που και εκείνος δεν μπορεί να πει ότι είναι σε καλό ρυθμό, πάντα σύμφωνα με τον προπονητή του.

Άλλωστε και ο ΠΑΟΚ είχε μία δύσκολη προετοιμασία με τραυματισμούς και απουσίες βασικών παικτών με τις εθνικές ομάδες, αλλά δεν παύει ο αριθμός των ασίστ και το ποσοστό ευστοχίας από το τρίποντο να γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια το προπονητικό τιμ του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...