Νίκη και τριάδα για τον ΠΑΟΚ!

Επιτυχημένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ στο δυνατό τουρνουά της Νάξου με ισχυρούς αντιπάλους, τους οποίους είναι σίγουρο ότι σύντομα θα βρει αντιπάλους και σε επίσημους αγώνες...
Πηγή: acpaok.gr
Νίκη και τριάδα για τον ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος έκλεισε τη συμμετοχή του με την παρουσία του στο μικρό τελικό του τουρνουά, στον οποίο αντιμετώπισε τη Θέτιδα Βούλας από την οποία γνώρισε την ήττα με ____.

Είναι κοινά παραδεκτό ότι ο ΠΑΟΚ αποτελεί την ανερχόμενη δύναμη του γυναικείου ελληνικού βόλεϊ και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό.

Στο τουρνουά αυτό καθ' αυτό, ο Δημήτρης Σολκίδης είχε την ευκαιρία να δει πώς λειτουργούν τα ''γρανάζια'' της ''μηχανής'' του στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων η ομάδα να δουλέψει τα σημεία, που θα την κάνουν πιο δυνατή!

Στο μικρό τελικό, ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ με 15-25, στο δεύτερο σετ όμως, ανεβάζοντας την απόδοσή του και δουλεύοντας καλά στην υποδοχή και στο μπλοκ, επικράτησε της Θέτιδας με 25-22, κάνοντας το 1-1 σετ. Με φόρα από το νικηφόρο δεύτερο σετ, η ομάδα μας δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της, κερδίζοντας άνετα το τρίτο σετ με 25-10. Στο τέταρτο σετ έγινε πραγματική μάχη, καταλήγοντας αυτό τελικά στις λεπτομέρειες στον αντίπαλο με 22-25, 2-2 σετ. Στο τάι μπρέικ, ο Δικέφαλος, δείχνοντας την ποιότητά του σαν ομάδα και το βάθος του ρόστερ του, καθώς και τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία, επικράτησε με 15-12, κερδίζοντας τον αγώνα με 3-2 και την 3η θέση στο τουρνουά της Νάξου.

Πλέον, η ομάδα παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Τρίτη και ώρα 18:00 την περιμένει η επίσημη παρουσίαση του τμήματος, της φανέλας και του χορηγού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Shark Bar Restaurant (Αργοναυτών 2).

ΠΑΟΚ - Θέτις Βούλας: 3-2

Αναλυτικά τα σετ: 15-25, 25-22, 25-10, 22-25, 15-12

Διαβάστε ακόμη...