Εντός ΠΑΟΚ-Βίντι, εκτός Τσέλσι-ΜΠΑΤΕ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το ματς με την ΜΠΑΤΕ και στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις και το ματς με τον Απόλλωνα για την έκτη αγωνιστική της Super League. Το ίδιο θα κάνουν και οι αντίπαλοι του Δικεφάλου στον 12ο όμιλο του Europa League.
Πηγή: paok24.com
Εντός ΠΑΟΚ-Βίντι, εκτός Τσέλσι-ΜΠΑΤΕ

Όπως ο ΠΑΟΚ, η Τσέλσι, η Βίντι και η ΜΠΑΤΕ, θα δώσουν τις αναμετρήσεις τους για τα εγχώρια πρωταθλήματά τους, την Κυριακή (7/10), με τους Λευκορώσους να κάνουν την αρχή, καθώς θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ισλόκ Μίνσκ στις 14:30 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας.

Την... σκυτάλη θα πάρει η Τσέλσι, που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Premier League, θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Σαουθάμπτον στις 16:15, με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα να ακολουθεί στις 18:15.

Το πρόγραμμα των αντιπάλων του Δικεφάλου, θα κλείσει με την εντός έδρας αναμέτρηση της Βίντι απέναντι στην ΜΤΚ Βουδαπέστης, για την 10η αγωνιστική του ουγγρικού πρωταθλήματος, με την σέντρα του αγώνα να είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Διαβάστε ακόμη...