Η Τούμπα τιμά τη μνήμη των 6 νεκρών των Τεμπών

Από paokrevolution.net: Χωρίς πανό θα είναι η Τούμπα όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στο παιχνίδι κοντά στην μαύρη επέτειο του δυστυχήματος των Τεμπών.
Πηγή: paokrevolution.net
Η Τούμπα τιμά τη μνήμη των 6 νεκρών των Τεμπών

Οπως ενημέρωσαν οι σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στα κάγκελα του γηπέδου του Δικεφάλου θα βρίσκονται κρεμασμένα μόνο τα έξι πανό που αναφέρουν τα ονόματα των οπαδών της ομάδας που έφυγαν από τη ζωή στο τραγικό δυστύχημα της 4ης Οκτωβρίου του 1999.

«Την Κυριακή 7/10 και ώρα 18:15 στον αγώνα ενάντια στον Απόλλων Σμύρνης δεν θα κρεμαστούν πανιά, παρά μόνο για τα αδικοχαμένα μας Αδέρφια.
Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε.. Μετά τιμής, Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Οι πορθητές του «Γ. Καραϊσκάκης» και της Λευκορωσίας επιστρέφουν στη βάση τους, μπροστά στο Λαό τους, σε μία ημέρα, όπου το κλίμα θα είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένο λόγω του μνημοσύνου των Τεμπών, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχει μόνο το πανό του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού, αλλά και τα πανό με τα ονόματα των αδικοχαμένων ''αετόπουλων''.

Η παρουσία στον αγώνα δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ, αλλά και να αποτίσουμε έναν ακόμη φόρο τιμής στα αδέρφια μας, που χάθηκαν τόσο νωρίς».

Διαβάστε ακόμη...