Η «τριάρα» του ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα (vid)

Από arenafm.gr: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την έκτη αγωνιστική της Super League. Τι έγινε όμως πέρσι στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα;
Πηγή: arenafm.gr
Η «τριάρα» του ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα (vid)

Στις 21/1/2018 και εν μέσω πολύ «ηλεκτρισμένης» ατμόσφαιρας, διότι την ίδια μέρα, ήταν προγραμματισμένο το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο κέντρο της πόλης, ο Δικέφαλος υποδέχθηκε την «ελαφρά ταξιαρχία» για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν «παράσταση για ένα ρόλο», καθώς σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ έπαιζε... μονότερμα τον Απόλλωνα Σμύρνης και αν δεν ήταν σε καλή μέρα και ο Χουάντερσον θα κέρδιζε με μεγαλύτερο σκορ, από το τελικό 3-0.

Στο 27′ ο Μακ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Απόλλωνα και νίκησε τον Χουάντερσον για το 1-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του με αυτογκόλ του Κονέ, έπειτα από κόρνερ του Πέλκα. Το σκορ «έκλεισε» ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 91ο λεπτό, μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Πέλκα.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (86' Σάχοφ), Πέλκας (82' Ελ Καντουρί), Κάμπος (77' Λημνιός), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Χουάντερσον, Κούρος (66' Χουάρεζ), Μπαρτολίνι, Ζησόπουλος, Στάθης, Κοντοέ, Τσουκαλάς (74' Μενδρινός), Ναδάλες, Κονέ, Ντεβέσα (81' Αλίβοντιτς), Αλμπάνης.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του αγώνα:

Διαβάστε ακόμη...