Τέσσερις οι... διπλοί πράκτορες

Από paok24.com: Λιγότερες από τέσσερις ώρες απομένουν για το τζάμπολ στο "Παλατάκι", με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται το Ρέθυμνο στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος (15:45).
Πηγή: paok24.com
Τέσσερις οι... διπλοί πράκτορες

Πριν από λίγο, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αναφορά στους τέσσερις καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον σύλλογο της Κρήτης, με την... αρχή να έχει κάνει ο Απόλλωνας Τσόχλας που φόρεσε τη φανέλα του Ρεθύμνου από το 2009 έως το 2013 και έκτοτε αγωνίζεται στον Δικέφαλο.

Το ίδιο δρομολόγιο έκανε και ο Σταύρος Σχίζας, που "μετακόμισε" φέτος στον ΠΑΟΚ έχοντας θητεύσει στο Ρέθυμνο από το 2014 έως το 2016, ενώ υπάρχουν και δύο παίκτες που πρώτα αγωνίστηκαν στον Δικέφαλο και ύστερα "κατηφόρισαν" στο Ρέθυμνο.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο Κιθ Κλάντον τον οποίο οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου θα βρουν σήμερα μπροστά τους, με τον Αμερικανό σέντερ να έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-17.

Ο άλλος, είναι ο Αντρέας Γλυνιαδάκης που επίσης ανήκει στο φετινό δυναμικό του Ρεθύμνου και έτσι θα βρίσκεται σήμερα στο "Παλατάκι", με τον Έλληνα σέντερ να έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-2017.

Διαβάστε ακόμη...