Το... δίδυμο της επιτυχίας του ΠΑΟΚ και η ανανέωση των συμβολαίων τους

Από sdna.gr: Κρέσπο και Βαρέλα αποτελούν δύο από τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από το πλάνο «χημείας» που διέπει το σύνολο του ΠΑΟΚ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μετρούν αισίως 68 παιχνίδια μαζί!
Πηγή: sdna.gr
Το... δίδυμο της επιτυχίας του ΠΑΟΚ και η ανανέωση των συμβολαίων τους

Το καλοκαίρι άκουγε κανείς τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιμένει διαρκώς στο σύνολο που έχει φτιάξει, κάνοντας σαφές πως δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να διαταραχθούν οι ισορροπίες εντός της ομάδας, μιας ομάδας που κρίθηκε -βάσει της περσινής της προσπάθειας- ως πετυχημένη.

Ξεκινώντας από την αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου, το βασικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν να διατηρηθεί η χημεία στα στόπερ του ΠΑΟΚ. Κρέσπο και Βαρέλα έμοιαζαν να συνθέτουν το απόλυτο δίδυμο στην άμυνα, με τον Ρουμάνο να έχει το κεφάλι του ήσυχο στα μετόπισθεν.

Πέρσι, ο Βαρέλα άφησε πίσω του μια σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, όντας σημείο - αναφοράς της γενικότερης εικόνας του Δικεφάλου. Από κοντά και ο Ισπανός αμυντικός, τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τον... αθόρυβο MVP της περσινής χρονιάς, ως έναν πιστό στρατιώτη των «θέλω» του.

Οι δύο τους μέχρι στιγμής έχουν αγωνιστεί μαζί σε 68 παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, συνθέτοντας ένα δίδυμο... εμπιστοσύνης για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει δώσει τον πρώτο λόγο στους δύο συγκεκριμένους κεντρικούς αμυντικούς.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως και τα όσα είχε δηλώσει ο Φερνάντο Βαρέλα κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως τα τόσα παιχνίδια που έχει κάνει στην αμυντική γραμμή του Δικεφάλου, έχοντας συγκεκριμένα άτομα στο πλευρό του (σ.σ.Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια), μόνο θετικά έχει λειτουργήσει για εκείνον, καθώς γνωρίζει πολύ καλά μέσα στον αγώνα πως κινείται ο καθένας και συγκεκριμένα ο Ισπανός, ο οποίος αποτελεί τον παρτενέρ του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι δυο τους αποθεώνουν πυκνά συχνά ο ένας τον άλλον μέσω social media, ειδικά κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν δεδομένου πως και οι δύο μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τον μεν Φερνάντο Βαρέλα, οι εκπρόσωποι του θα καθίσουν μαζί με τον ΠΑΟΚ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις επόμενες ημέρες, κοινώς μέσα Οκτωβρίου, βάσει της ενημέρωσης που έχουν λάβει από τον Δικέφαλο, ενώ άμεσα θα ειδοποιηθούν και οι εκπρόσωποι του Ισπανού, αν δεν έχει γίνει ήδη, αν και για την ώρα αφήνουν να εννοηθεί πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια τους.

Κοινή συνισταμένη και στις δύο περιπτώσεις αποτελεί η επιθυμία των δύο κεντρικών αμυντικών να παραμείνουν στις τάξεις του Δικεφάλου και τα επόμενα χρόνια δεδομένου πως απολαμβάνουν μαζί με τις οικογένειες τους τόσο τη ζωή μέσα στην ομάδα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...