«Ερχόμαστε...»

Η κατακόρυφη άνοδος του γυναικείου βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναγνωρίζεται από όλη τη βολεϊκή κοινότητα και όχι μόνο. Η υπεραξία που δίνεται στο τμήμα εδώ και δύο χρόνια με τις διαδοχικές ανόδους δύο κατηγοριών μέχρι την Pre League, που θα αγωνιστεί φέτος, αλλά και την Α1, που είναι ο στόχος για την επόμενη σεζόν, κάνει εχθρούς και φίλους να βλέπουν τον ΠΑΟΚ διαφορετικά.
Πηγή: acpaok.gr
«Ερχόμαστε...»

Στο πλαίσιο της κατακόρυφης αξίας που έχει πάρει το τμήμα, η γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου δέχθηκε και αποδέχθηκε την πρόσκληση του Πανναξιακού στο τουρνουά γυναικείου βόλεϊ της Νάξου με δυνατούς αντιπάλους.

Στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, η οποία στάθηκε καλά στο παιχνίδι, έδειξε ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός της και ότι κάθε μέρα που περνάει το τμήμα αυτό θα προσθέτει νέα στοιχεία που θα το κάνουν ακόμα πιο δυνατό.

Για ιστορικούς και μόνο λόγους, στον πρώτο αγώνα του τουρνουά ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ, βροντοφωνάζοντας όμως «Ο ΠΑΟΚ έρχεται και στο χώρο του βόλεϊ γυναικών!», κάνοντας τους αντιπάλους να αισθάνονται ήδη καυτή την ανάσα του.

Επόμενος αγώνας της ομάδας μας το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 17:30 στο μικρό τελικό του τουρνουά με αντίπαλο, που θα προκύψει από τον αγώνα Πανναξιακός - Θέτις Βούλας.

Αναλυτικά τα σετ: 25-18, 25-16, 25-16

Διαβάστε ακόμη...