«Οι 336 πυρσοί άναψαν για να απαντήσουν στον… Βασιλόπουλο».

Από sdna.gr: Δεν είναι τρολάρισμα, αλλά πραγματικό γεγονός: Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού ισχυρίστηκε ότι 336 πυρσοί άναψαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για να «απαντήσουν» οι οπαδοί σε συνέντευξη του Κώστα Βασιλόπουλου.
Πηγή: sdna.gr
«Οι 336 πυρσοί άναψαν για να απαντήσουν στον… Βασιλόπουλο».

Σε συνέντευξη του δημοσιογράφου Κώστα Βασιλόπουλου ο οποίος συνέκρινε την Τούμπα με τον «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απέδωσαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού το άναμμα 336 πυρσών κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σημειώνοντας ότι... «Τώρα όσον αφορά την Τούμπα, είναι ασύγκριτα πιο καυτή έδρα και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη» απέδωσε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Ιωάννης Χατζησαββάογλου τους 336 πυρσούς που άναψαν στο πρόσφατο ντέρμπι των δύο ομάδων, όπως αποκάλυψε το SDNA παρουσιάζοντας την έκθεση της Αστυνομίας.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας του Πειραιά, ισχυρίστηκε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήθελαν να δείξουν πόσο «ζεστή» έδρα είναι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά ζήτησε την τιμωρία της.

Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/10) στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League και κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο αφού δεν είναι υπότροπος.

Το SDNA ήταν το μόνο μέσο που βρέθηκε στην απολογία των «ερυθρόλευκων».

«Πριν από την έναρξη του ματς υπάρχουν άρθρα σε άσχετα site με τον Ολυμπιακό. Αυτός ο δημοσιογράφος εκδίδει μία εφημερίδα. Όταν πριν από ένα τέτοιο ντέρμπι, δημοσιογραφικά υπάρχουν τέτοιου είδους άρθρα, να υποτιμά ένας εκδότης εφημερίδας την έδρα ενός από τους μεγάλους διεκδικητές του τίτλου, ο φίλαθλος του Ολυμπιακού που θα το δει, ακόμη και ο μέσος φίλαθλος, με μέσο μορφωτικό επίπεδο και μέση αντίληψη, δεν θα πει «Τι λες, πας να συγκρίνεις το Καραισκάκη με την Τούμπα και λες «σιγά την έδρα» Θα σου δείξω εγώ πόσο ζεστή έδρα είμαστε».

Εμείς φοβόμασταν όταν είδαμε αυτά τα άρθρα, και κάναμε και ενέργειες γι' αυτά τα άρθρα, τα αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον στο τρίτο ντέρμπι, τα χειρότερα. Φοβόμασταν ότι αυτός ο μέσος φίλαθλος για να δείξει ότι το Καραϊσκάκη είναι ζεστή έδρα, μπορούσε να κάνει ακρότητες, πραγματικές. Η διοίκηση τι προσπάθησε να πετύχει. Δείξει σημειολογικά, σκηνοθετικά σχεδόν, ότι είσαι μια θερμή έδρα, με αυτά τα ανάμματα. Θα τιμωρηθούμε γι' αυτά. Σαν εικόνα, βλέπεις ένα πέταλο να είναι κόκκινο. Το άναμμα όπως ξεκίνησε και τελείωσε και η έκταση που πήρε, σημειολογικά σε αυτόν που το βλέπει, έδειξε ότι είμαστε μία καυτή έδρα.

Δεν ακολούθησε ούτε ένα άσχημο περιστατικό που κάνει αυτές τις κολασμένες έδρες στο τέλος του αγώνα, οι ίδιες οι ΠΑΕ να ντρέπονται για τους οπαδούς τους. Ήταν ένα πειθαρχικό λάθος, θα το πληρώσουμε και αιτούμαστε να το πληρώσουμε. Σκύψτε πάνω από αυτές τις περιπτώσεις. Δείτε άρθρα σαν αυτό του κύριου Βασιλόπουλου πριν το ντέρμπι. Περιμέναμε, το ξέραμε ότι θα ανάψουν, εγώ είχα στο μυαλό μου και πόσα θα πληρώσουμε για πρόστιμο. Ο φόβος μου ήταν μην έχει συνέχεια για να δείξουμε πόσο πιο δυνατή έδρα από την Τούμπα είμαστε γιατί μας προκαλέσατε» τόνισε.

Έκανε ακόμη, ιδιαίτερη αναφορά στις συνθήκες μετά το τέλος του αγώνα. «Στη συνέχεια, είχαμε χειροκροτήματα και στις δύο ομάδες. Αγκαλιές των παικτών και των δύο ομάδων, και άρθρα που εξυμνούσε αυτά που έγιναν στο τέλος (σ.σ. εννοεί τα χειροκροτήματα και τις αγκαλιές)» δήλωσε και πρόσθεσε... «Σας διαβάζουν, σας ακούν και συγκρίνουν τις αποφάσεις σας. Τιμωρείστε μας.... Δυναμίτιζαν το ντέρμπι. Ο παρατηρητής αναφέρει ότι υπήρχε καπνός, αυτός ήταν ο λόγος της διακοπής, ο καπνός. Μόνο για τον καπνό υπήρξε διακοπή, το αναφέρει και ο διαιτητής. Η διακοπή υπήρξε από τον καπνό που προκλήθηκε από τα ανάμματα. Τα ανάμματα γιατί έγιναν; Για να δείξουμε ότι έχουμε ζεστή έδρα. Το θέλαμε, δεν το θέλαμε θα τιμωρηθούμε. Υπήρχε αιτία, πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα σε αυτούς που αρθρογραφούν. Μην δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα πριν από τα ντέρμπι».

«Φταίει ο Μίχελ»

Για τα συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη, ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου, τα απέδωσε σε χειρονομίες που έκανε ο Λούμπος Χίμελ που ήταν στο γήπεδο. «Ο Μίχελ μετά το τέλος του αγώνα έδειξε απρεπή συμπεριφορά σε μερίδα φιλάθλων. Το σύνθημα ειπώθηκε στο τέλος εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς. Εμείς να τιμωρηθούμε αλλά να μην δοθεί και ένα μήνυμα στους αξιωματούχους των ομάδων;» αναρωτήθηκε.

Δεν είναι τρολάρισμα, αλλά πραγματικό γεγονός: Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού ισχυρίστηκε ότι 336 πυρσοί άναψαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για να «απαντήσουν» οι οπαδοί σε συνέντευξη του Κώστα Βασιλόπουλου.

Σε συνέντευξη του δημοσιογράφου Κώστα Βασιλόπουλου ο οποίος συνέκρινε την Τούμπα με τον «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απέδωσαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού το άναμμα 336 πυρσών κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σημειώνοντας ότι… «Τώρα όσον αφορά την Τούμπα, είναι ασύγκριτα πιο καυτή έδρα και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη» απέδωσε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Ιωάννης Χατζησαββάογλου τους 336 πυρσούς που άναψαν στο πρόσφατο ντέρμπι των δύο ομάδων, όπως αποκάλυψε το SDNA παρουσιάζοντας την έκθεση της Αστυνομίας.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας του Πειραιά, ισχυρίστηκε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήθελαν να δείξουν πόσο «ζεστή» έδρα είναι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά ζήτησε την τιμωρία της.

Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/10) στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League και κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο αφού δεν είναι υπότροπος.

Το SDNA ήταν το μόνο μέσο που βρέθηκε στην απολογία των «ερυθρόλευκων».

«Πριν από την έναρξη του ματς υπάρχουν άρθρα σε άσχετα site με τον Ολυμπιακό. Αυτός ο δημοσιογράφος εκδίδει μία εφημερίδα. Όταν πριν από ένα τέτοιο ντέρμπι, δημοσιογραφικά υπάρχουν τέτοιου είδους άρθρα, να υποτιμά ένας εκδότης εφημερίδας την έδρα ενός από τους μεγάλους διεκδικητές του τίτλου, ο φίλαθλος του Ολυμπιακού που θα το δει, ακόμη και ο μέσος φίλαθλος, με μέσο μορφωτικό επίπεδο και μέση αντίληψη, δεν θα πει «Τι λες, πας να συγκρίνεις το Καραισκάκη με την Τούμπα  και λες «σιγά την έδρα» Θα σου δείξω εγώ πόσο ζεστή έδρα είμαστε».

Εμείς φοβόμασταν όταν είδαμε αυτά τα άρθρα, και κάναμε και ενέργειες γι’ αυτά τα άρθρα, τα αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον στο τρίτο ντέρμπι, τα χειρότερα. Φοβόμασταν ότι αυτός ο μέσος φίλαθλος για να δείξει ότι το Καραϊσκάκη είναι ζεστή έδρα, μπορούσε να κάνει ακρότητες, πραγματικές. Η διοίκηση τι προσπάθησε να πετύχει. Δείξει σημειολογικά, σκηνοθετικά σχεδόν, ότι είσαι μια θερμή έδρα, με αυτά τα ανάμματα. Θα τιμωρηθούμε γι’ αυτά. Σαν εικόνα, βλέπεις ένα πέταλο να είναι κόκκινο. Το άναμμα όπως ξεκίνησε και τελείωσε και η έκταση που πήρε, σημειολογικά σε αυτόν που το βλέπει, έδειξε ότι είμαστε μία καυτή έδρα.

Δεν ακολούθησε ούτε ένα άσχημο περιστατικό που κάνει αυτές τις κολασμένες έδρες στο τέλος του αγώνα, οι ίδιες οι ΠΑΕ να ντρέπονται για τους οπαδούς τους. Ήταν ένα πειθαρχικό λάθος, θα το πληρώσουμε και αιτούμαστε να το πληρώσουμε. Σκύψτε πάνω από αυτές τις περιπτώσεις. Δείτε άρθρα σαν αυτό του κύριου Βασιλόπουλου πριν το ντέρμπι. Περιμέναμε, το ξέραμε ότι θα ανάψουν, εγώ είχα στο μυαλό μου και πόσα θα πληρώσουμε για πρόστιμο. Ο φόβος μου  ήταν μην έχει συνέχεια για να δείξουμε πόσο πιο δυνατή έδρα από την Τούμπα είμαστε γιατί μας προκαλέσατε» τόνισε.

Έκανε ακόμη, ιδιαίτερη αναφορά στις συνθήκες μετά το τέλος του αγώνα. «Στη συνέχεια, είχαμε χειροκροτήματα και στις δύο ομάδες. Αγκαλιές των παικτών και των δύο ομάδων, και άρθρα που εξυμνούσε αυτά που έγιναν στο τέλος (σ.σ. εννοεί τα χειροκροτήματα και τις αγκαλιές)» δήλωσε και πρόσθεσε… «Σας διαβάζουν, σας ακούν και συγκρίνουν τις αποφάσεις σας. Τιμωρείστε μας…. Δυναμίτιζαν το ντέρμπι. Ο παρατηρητής αναφέρει ότι υπήρχε καπνός, αυτός ήταν ο λόγος της διακοπής, ο καπνός. Μόνο για τον καπνό υπήρξε διακοπή, το αναφέρει και ο διαιτητής. Η διακοπή υπήρξε από τον καπνό που προκλήθηκε από τα ανάμματα. Τα ανάμματα γιατί έγιναν; Για να δείξουμε ότι έχουμε ζεστή έδρα. Το θέλαμε, δεν το θέλαμε θα τιμωρηθούμε. Υπήρχε αιτία, πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα σε αυτούς που αρθρογραφούν. Μην δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα πριν από τα ντέρμπι».

«Φταίει ο Μίχελ»

Για τα συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη, ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου, τα απέδωσε σε χειρονομίες που έκανε ο Λούμπος Χίμελ που ήταν στο γήπεδο. «Ο Μίχελ μετά το τέλος του αγώνα έδειξε απρεπή συμπεριφορά σε μερίδα φιλάθλων. Το σύνθημα ειπώθηκε στο τέλος εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς. Εμείς να  τιμωρηθούμε αλλά να μην δοθεί και ένα μήνυμα στους αξιωματούχους των ομάδων;» αναρωτήθηκε.

Διαβάστε ακόμη...