Ο ΠΑΟΚ κρατάει ψηλά την Ελλάδα

Από inpaok.com: Η ΑΕΚ έχασε εντός έδρας από την Μπενφίκα με 3-2. Ο Ολυμπιακός έχασε στο Μιλάνο από τη Μίλαν με 3-1. Έτσι μόνο ο ΠΑΟΚ έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα με τη νίκη του με 4-1 επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μέσα στη Λευκορωσία και κράτησε τη χώρα μας στη 14η θέση της βαθμολογίας της UEFA, την ώρα που πήραν βαθμούς τόσο οι Ελβετοί, όσο και οι Δανοί.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ κρατάει ψηλά την Ελλάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 14η θέση με 26.200 πόντους, την ίδια ώρα που οι 15οι Ελβετοί πήραν και εκείνοι βαθμούς από τη νίκη της Ζυρίχης και έφτασαν στους 25.700 βαθμούς. Όσο για τη Δανία που προηγείται στην 13η θέση ανέβηκε στους 26.775 βαθμούς μετά τη νίκη της Κοπεγχάγης επί της Μπορντό.

Σε περίπτωση που η Ελλάδα διατηρήσει αυτή τη θέση (το ίδιο συμβαίνει και στη 13η) ως το τέλος της χρονιάς, τότε θα συνεχίσει να βγάζει τον πρωταθλητή στον 3ο προκριματικό του Champions League και τη σεζόν 2020-21, με τον δευτεραθλητή στο 2ο προκριματικό (Champions League), τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa League και τον 3ο-4ο της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό του Europa.

Δείτε τη βαθμολογία της UEFA:

Διαβάστε ακόμη...