Καταφθάνει ο Όκολιτς!

Από inpaok.com: Αποτέλεσε την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ με μοναδικό σκοπό την άμεση και ποιοτική ενίσχυση του «ασπρόμαυρου» μπλοκ, τοποθετώντας έναν «πύργο» δύο μέτρων και πέντε εκατοστών μπροστά από φιλέ.
Πηγή: inpaok.com
Καταφθάνει ο Όκολιτς!

Φυσικά, ο λόγος γίνεται για τον Αλεξάνταρ Όκολιτς, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική Σερβίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, φόρτισε... τις μπαταρίες του για μερικές μέρες και έρχεται να προβάλει τη φανέλα του Δικέφαλου.

Πιο συγκεκριμένα, η έλευση του έμπειρου κεντρικού στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (4/10), ενώ αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση στο PAOK Sports Arena, έχοντας μια πρώτη γνωριμία με τον τεχνικό των «ασπρόμαυρων», Σέρτζιου Στάνκου, αλλά και με τους νέους του συμπαίκτες.

Κλείνοντας, ο Όκολιτς θα συμπεριληφθεί και στην αποστολή των Κυπελλούχων Ελλάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καζινμπάρσικα που θα γίνει τη Δευτέρα (8/10) στην Ουγγαρία στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League.

Διαβάστε ακόμη...