«Πήραμε τη νίκη στην κακή μας μέρα»

Από paokbc.gr: Ο Λίνος Χρυσικόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο για την Β΄Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: paokbc.gr
«Πήραμε τη νίκη στην κακή μας μέρα»

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι μπορεί η εμφάνιση της ομάδας να μην ήταν καλή ωστόσο θεωρεί σημαντικό το γεγονός ότι ακόμα και σε μια κακή μέρα κατάφερε να φτάσει τη διαφορά ακόμα και στους 20 πόντους.

Αναλυτικά:

«Σήμερα δεν παρουσιάσαμε σοβαρό πρόσωπο σε όλο το παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στα στατιστικά μας και κυρίως στον τομέα των ριμπάουντ. Ο Πανιώνιος έπαιξε με μικρό ρόστερ και δεν δικαιολογούμαστε. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας, Το καλό είναι πως ακόμη και σε ένα κακό παιχνίδι καταφέραμε να έχουμε τη διαφορά ακόμη και στους είκοσι πόντους. Σημαντικό είναι επίσης πως καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και στις απουσίες που είχαμε ».

Για το αν το κακό πρόσωπο οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι: «Δε θεωρώ πως είναι δικαιολογία ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Από αύριο κιόλας θα πρέπει να δουλέψουμε για να ξεκινήσουμε να βελτιωνόμαστε καθώς τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα ».

Για το που θα βελτιωθεί η ομάδα: «Όπου μπορούμε. Κάθε λεπτό που είμαστε στο βίντεο και στο γήπεδο θα μας κάνει καλύτερους. Είναι λίγες οι ημέρες αλλά πολλά μπορούμε να αλλάξουμε αν δουλέψουμε σωστά».

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας: «Οι συνεργασίες μας. Όχι τόσο στην επίθεση αλλά στην άμυνα. Στην επίθεση πετύχαμε 81 πόντους παρά το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες μας ήταν σε κακή μέρα. Στην άμυνα όμως, από την οποία πρέπει να ξεκινάει και το παιχνίδι μας δεν έχουμε ακόμη την απαραίτητη χημεία με συνέπεια πολλές φορές το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό».

Διαβάστε ακόμη...