«Με τον Βέρνμπλουμ γίνεται μακελειό»!

Από thessports.gr: Ο μέσος της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Στάνισλαβ Ντραγκούν, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Λευκορωσίας, αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε περισσότερο στον Πόντους Βέρνμπλουμ, τον οποίο ο ίδιος γνωρίζει από το πρωτάθλημα της Ρωσίας.
Πηγή: thessports.gr
«Με τον Βέρνμπλουμ γίνεται μακελειό»!

Μεταξύ άλλων είπε στην ιστοσελίδα pressball.by:

«Πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αλλάζουμε μπάλες πριν από το ματς του Europa League. Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιούμε μπάλες της Adidas ενώ μία βδομάδα πριν τα ευρωπαϊκά ματς, χρησιμοποιούμε την μπάλα της διοργάνωσης, που είναι της Molten. Τότε καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια διαφορετική διοργάνωση και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτήν».

Για το ποιον παίκτη ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Τον Βέρνμπλουμ με τον οποίο αγωνίστηκα ως αντίπαλος στο ρωσικό πρωτάθλημα. Δε θέλω να φανώ αγενής αλλά είναι πολύ επικίνδυνος. Γίνεται μακελειό στο κέντρο του γηπέδου επειδή ο Σουηδός είναι σκληρός στο παιχνίδι του. Γενικά δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις».

Για το αν μια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ θα σημαίνει και πρόκριση: «Ας μην προτρέχουμε. Πρώτα πρέπει να νικήσουμε και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα. Επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ δύσκολο όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα για την ομάδα του το ότι βρίσκεται προς το τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας: «Και οι Ελληνες είναι σε καλό σημείο. Επαιξαν ως τώρα με τη Βασιλεία, την Σπαρτάκ Μόσχας και την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League. Είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν και για το Πρωτάθλημά τους και για το Europa League».

Διαβάστε ακόμη...