«Θα κερδίζαμε εύκολα τον Ολυμπιακό, αν…»

Από Sdna.gr:O Γιώργος Κούδας μίλησε με αφορμή την συνάντηση του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού.
Πηγή: sdna.gr
«Θα κερδίζαμε εύκολα τον Ολυμπιακό, αν…»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την συνάντηση με τον Βαρθολομαίο: «Ήταν ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο. Είμαι πολύ χαρούμενος μετά το χθεσινό αποτέλεσμα .Παραβρέθηκα στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από το τέλος του πρώτου Παγκοσμίου πολέμου. Και μετά είχα την συνάντηση με τον Παναγιότατο, τον οποίον γνωρίζω από το 2000. Έδωσα συμβολικά από ένα κλαδί ελιάς στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Πατριάρχη Σερβίας , το οποίο συμβολίζει την ειρήνη. Όλοι θα πρέπει να θυμόμαστε πόσα άτομα έχασαν την ζωή τους εκείνη την εποχή. Πέρα από το αξίωμα του ,ο Παναγιότατος είναι ένας πολύ αξιαγάπητος άνθρωπος. Έχουμε αρκετά καλές σχέσεις και με το Πέρα Κλούμπ, έχουμε παίξει και κάποια φιλικά κόντρα στην Μπεσίκτας. Οφείλουμε πάρα πολλά και στον Μητροπολίτη Δέρκων που ακόμα στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Έχω κάνει πάρα πολλές γνωριμίες μέσα από αυτά ταξίδια μου με την ομάδα».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Στο χθεσινό παιχνίδι εάν ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο καλύτερος και έδειχνε το πρόσωπο που έδειξε σε άλλα παιχνίδια, θα κερδίζαμε εύκολα. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να σκοράρει εύκολα. Αυτή η νίκη μου θύμισε το 0-4 το 1976. Και τότε ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο μισάωρο και θα μπορούσε να προηγηθεί με 2-0 ή ακόμα και 3-0, αλλά τελικά εμείς αρχίζαμε να βάζουμε τα γκολ».

Για τους ξένους διαιτητές: « Όταν ένας διαιτητής κάνει λάθος φαίνεται. Και χθες έγιναν λάθη. Άλλα επειδή δεν είναι Έλληνας ο διαιτητής δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κάνεις. Εμάς μας έλεγαν τότε πρέπει να κερδίσεις και τον διαιτητή. Αυτή την νοοτροπία την έχει ο Λουτσέσκου πιστεύω. Θα πρέπει να μην βλέπουμε τα λάθη των διαιτητών. Δεν θα πρέπει να κάνουμε εμείς λάθη».

Για τον Λουτσέσκου: «Κάνει πολύ καλή διαχείριση της ομάδας μέχρι τώρα. Αυτή την στιγμή έχει ένα πάρα πολύ κάλο υλικό. Αυτό φάνηκε και χθες. Άσχετα εάν σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες περιπτώσεις. Ο προπονητής θα πρέπει να μένει χρόνια για να χτίσει μια μεγάλη ομάδα. Αυτό πιστεύω εγώ».

Για τον Πέλκα: «Χθες δεν ήταν ο Πέλκας που περίμενα. Το μυαλό του δεν ήταν μέσα στο γήπεδο».

Για τον Πασχαλάκη: «Ο τερματοφύλακας είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Σίγουρα αυτή τη στιγμή δείχνει το ταλέντο του. Λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο. Ήταν καταπληκτικός χθες».

Για τα παιχνίδια με Μπάτε και Άρη: «Θα πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Θα πρέπει να γίνουμε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Να κάνουμε την ομάδα που ονειρεύεται ο πρόεδρος. Θα πρέπει να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη».

Πηγή: Fair Play 96,1 fm

Διαβάστε ακόμη...