Αυτό το ΚΑΡΜΑ είναι μεγάλη π*τανα!

Aπό toumbalibre1926.blogspot.com:  Ναι, φίλε μου, αυτό είναι το κάρμα. Όταν βρίσκεις δικαιολογίες, όταν φοβάσαι, όταν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να επωφεληθείς από μια αδιέξοδη κατάσταση με δόλιο τρόπο,
Πηγή: toumbalibre1926.blogspot.com
Αυτό το ΚΑΡΜΑ είναι μεγάλη π*τανα!

τότε θα πρέπει να γνωρίζεις και ότι κάποια στιγμή θα πρέπει ν' ανταποδώσεις το τίμημα. Μπορείς να κοροϊδεύεις ένα για πολύ καιρό, μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα. Τόσο απλό γαύρε.

Κι όμως, δεν το καταλαβαίνεις. Σήκωσες πανό και με κατηγορείς γι' αυτό που είσαι. Θα σου το ανταποδώσω και θα σου πω "ΠΑΕ ξεπουλημένη, τσιράκια οπαδοί, δεν έπεσε ο Λουτσέσκου γι΄ ένα ρολό χαρτί."

Ναι, ήμουν τυχερός αλλά ρε φίλε δεν μπαίνει το τόπι μέσα γιατί πρέπει να σε τιμωρήσει! Μπορεί να έχασες ευκαιρίες αλλά αν ήμουν περισσότερο συγκεντρωμένος, με καθαρότερο μυαλό στα τελειώματα, θα είχα γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Σας το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Ουζουνίδης είπε ότι αυτός που βάζει τα γκολ, κερδίζει. Υπάρχει μια εξαίρεση. Πέρσι έβαλα γκολ στην χάρτινη και έχασα τον αγώνα. Το ίδιο κι εσύ. Πήρες στα χαρτιά το 3-0 και φέτος πήρες το τρίτο το μακρύτερο. Ναι, είμαι πάνω στην έξαρση. Γουστάρω! Ναι, με προβληματίζει η εμφάνιση της ομάδας αλλά είμαι 100 κιλά καυλωμένος τώρα γιατί αποδόθηκε δικαιοσύνη. Μόνο αυτό!

Πάμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Η ομάδα έχει έλλειψη καθαρού μυαλού. Ο Κάνιας προσπαθεί να μην κάνει λάθη αλλά δεν γίνεται. Ο Βαρέλα, ο Λημνιός και ο Μάτος είναι μπουκωμένοι. Ο Μαουρίσιο δίνει πολλές μάχες και χάνεται σταδιακά στον αγώνα. Ο Βιειρίνια γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει οικονομία δυνάμεων κι αυτό τον κρατάει πίσω. Ο Πέλκας έχει την κίνηση, έχει τις εκρήξεις του αλλά του λείπει αυτό το "τσακ" στην μπάλα στα τελειώματα των φάσεων. Αυτή η μαγεία που τον ανέδειξε πέρσι. Γι' όλα αυτά ευθύνεται το καλοκαίρι!

Η ομάδα ξόδεψε τεράστια ενέργεια για τους ευρωπαϊκούς αγώνες με αποτέλεσμα τα κορμιά να είναι βαριά τώρα. Το μυαλό να είναι ήδη κουρασμένο. Αυτό θέλει χρόνο γιατί απαιτείται αγωνιστικός ρυθμός και δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει γιατί το πρόγραμμα μας είναι πολύ βαρύ με συνεχόμενους πολύ δύσκολους αγώνες. Αυτό όμως που μετράει είναι το αποτέλεσμα, κι ευτυχώς έρχεται.

Αυτό που κρατάω από τον αγώνα είναι η νοοτροπία που δείξαμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε συγκεντρωμένος στο πρώτο 10λεπτό. Έμοιαζε να μην μπορεί να διαχειριστεί τον αγώνα. Κι όμως, σιγά σιγά ανακτήσαμε τον έλεγχο και ήμασταν πάρα πολύ ψύχραιμοι. Βάλαμε την μπάλα κάτω και προσπαθήσαμε να "σετάρουμε" το παιχνίδι. Ευτυχώς το καταφέραμε. Μάτος και Βιειρίνια ανέβηκαν στην μεσαία γραμμή, ο Πέλκας και ο Λημνιός οπισθοχώρησαν λίγο κι έτσι είχαμε υπεροπλία στο κέντρο. Δεν ξέραμε όμως τι να κάνουμε την μπάλα, είχαμε θέμα στην τελική σέντρα, πάσα ή σουτ. Ευτυχώς δεν πληρώσαμε τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου και τον πλήρωσε ο γαύρος για τα περσινά του αίσχη.

Τι να πω για τον Κρέσπο! Ο θεός να τον έχει γερό. Αν ήταν 24-25 χρονών, σίγουρα θα τον πουλούσαμε καμιά 15μύρια. Απίστευτο πάθος, απίστευτη ψυχραιμία. Και τι να πω για τον Πασχαλάκη. Εμφάνιση καριέρας για τον πορτιέρο μας. Μπορεί να ήταν υπερβολικός σε κάποιες φάσεις που δεν χρειαζόταν αλλά αυτό ήταν και η απόδειξη για το πόσο πολύ ήθελε να μην φάει γκολ. Πάρα πολύ καλές οι αποκρούσεις και πάρα πολύ μέσα στις φάσεις. Είχε 1-2 κακές εξόδους αλλά το "κάρμα" ήταν υπέρ του.

Τέλος κι αυτός ο αγώνας. Πάμε Ευρώπη τώρα κι έπειτα πρέπει να βγάλουμε με σοβαρότητα τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε ακόμη...