Καταιγιστικές ... και έτοιμες για την πρεμιέρα!

Από inpaok.com: Τον τελευταίο αγώνα έδωσε η Πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία στο πλαίσιο της πρόβας τζενεράλε της αντιμετώπισε στο γήπεδο της Χρυσής Σερρών νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου την Πανσερραϊκή, ομάδα της ίδιας κατηγορίας.
Πηγή: inpaok.com
Καταιγιστικές ... και έτοιμες για την πρεμιέρα!

Με τα φετινά αστέρια, παλιά και νέα, που είχε στη διάθεσή του ο Perica Krstc και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δούνε την τελική εικόνα της ομάδας πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων το επόμενο σαββατοκύριακο, όπου η ομάδα «εκστρατεύει» στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με γκολ της Μπετανκούρ στο 19', ενώ στο 21' έγινε το 2-0 με αυτογκόλ της αντίπαλης ομάδας. Στο 28' η Κακαμπούκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0, με το 4-0 να γίνεται μόλις 3' αργότερα, στο 31', από την Πούλιου, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Πούλιου... ασταμάτητη έκανε το 5-0 στο 48' και το 6-0 στο 53', με την Γκιζέλα Μπετανκούρ στο 56' να την ακολουθεί στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας το 7ο γκολ του Δικεφάλου. Στο 71' η Σακελλάρη σκόραρε, με το 8-0 να διατηρείται ως το τέλος της φιλικής αναμέτρησης.

Πανσερραϊκή - ΠΑΟΚ: 0-8

Η αρχική ενδεκάδα: Παπακωνσταντίνου, Πίτσιου, Χατζηγιαννίδου, Νεφρού, Μήτκου, Στράντζαλη, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Πούλιου, Μπετανκούρ, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Δοϊρανλή, Βοριά, Καλέση, Νάση, Γιάννου, Μίχου, Γκάτσου, Σακελλάρη, Προξένου.

Διαβάστε ακόμη...