«Όνειρο ζωής!»

Aπό paok24.com: Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκη του Δικεφάλου του Βορρά στου Ρέντη επί της Κ19 του Ολυμπιακού.
Πηγή: paok24.com
«Όνειρο ζωής!»

Ο «χρυσός» σκόρερ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και έκανε λόγο για ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα για τον ίδιο!

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήταν αποφασισμένοι να φύγουν από την έδρα του Ολυμπιακού με τους τρεις βαθμούς της νίκης, κάτι που κατάφεραν στο φινάλε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά. Και ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος. Πήγαμε με ισοπαλία στο ημίχρονο, αλλά είπαμε πως δε γίνεται να φύγουμε χωρίς τη νίκη από εδώ. Σε όλα τα ματς πάμε για να κερδίσουμε. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο πιο δυνατά, μας έκατσε η φάση και κερδίσαμε. Πήραμε τους τρεις πόντους.

Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στου Ρέντη, γιατί είμαι τρία χρόνια στην ομάδα. Να πω την αλήθεια ήταν όνειρο ζωής. Ήθελα να κερδίσω εδώ μέσα με γκολ δικό μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και κοιτάμε το μέλλον».

Διαβάστε ακόμη...