«Πιο επιθετικοί, πιο δυνατοί»

Ο Θάνος Τερζής για τον φετινό ΠΑΟΚ αλλά και το σημερινό ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Πηγή: paok24.com
«Πιο επιθετικοί, πιο δυνατοί»

Πεπεισμένος πως ο φετινός ΠΑΟΚ θα είναι πιο ισχυρός σε σχέση με τον περσινό, εμφανίστηκε ο Θάνος Τερζής.

Ο έμπειρος πασαδόρος του Δικεφάλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ και τόνισε:

-Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Έχουμε αλλάξει πολλά παιδιά, ο προπονητής και το τιμ είναι νέοι επίσης. Πιστεύω πως θα αλλάξει ο χαρακτήρας της ομάδας. Θα είμαστε πιο επιθετικοί, πιο δυνατοί κοντά στο φιλέ και στο σέρβις επίσης αρκετά δυνατοί».

- Για τη νίκη με 3-0 σετ επί της Κομοτηνής στο Λιγκ Καπ: «Κερδίσαμε εύκολα στην Κομοτηνή, η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της μετά τα φιλικά και όλοι έχουμε μπει σε ρυθμό. Για πρώτο τεστ η απόδοση ήταν πολύ καλή. Είχαμε σταθερότητα και φτάσαμε στο 3-0. Πιστεύω πως το παιχνίδι στο Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό. Θέλουμε να μπούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στους ομίλους του Champions League».

- Για τον ανταγωνισμό με τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα: «Η ομάδα του Ολυμπιακού πέρσι ήταν πιο έτοιμη, κυρίως στο τέλος της σεζόν. Έπαιξε ίσως ρόλο ότι πήραμε το Κύπελλο έναν μήνα πριν τα play offs και ίσως ήρθε εφησυχασμός. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά φέτος πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι. Νομίζω πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλί πάνω από τις άλλες ομάδες».

- Για το σημερινό ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης": «Ο ΠΑΟΚ δείχνει από νωρίς πως θα κάνει σοβαρό πρωταθλητισμό. Σε αυτά τα ματς η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά προγνωστικά είναι δύσκολο να κάνεις. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ βάσει εικόνας στα τελευταία ματς έχει τον πρώτο λόγο».

Διαβάστε ακόμη...