“Από εκείνο το παιχνίδι έγινα γνωστός”

Από novasports.gr: Στην προϊστορία των αναμετρήσεων των αγώνων των δύο ομάδων υπάρχει και το παιχνίδι που έγινε στις Σέρρες μιας και η Τούμπα ήταν τιμωρημένη. Στις 6 Δεκεμβρίου του 1987, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 6-1 κι αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του σε βάρος του Ολυμπιακού.
Πηγή: novasports.gr
“Από εκείνο το παιχνίδι έγινα γνωστός”

Το σκορ ήταν 3-0 στο 18' και 4-0 στο ημίχρονο. Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι: 7' Μπάνον (1-0), 14' Μαυρομμάτης (2-0), 18' Σίγγας (3-0), 41' Μπανιώτης (4-0), 49' Τσαλουχίδης (4-1), 74' Μπορμπόκης (5-1), 89' Μπορμπόκης (6-1).

Ενας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έπαιξαν σε εκείνο το παιχνίδι είναι και ο Πασχάλης Σερέτης, με καριέρα, μεταξύ άλλων και σε Φράιμπουργκ και Κότμπους.

Εχει πει σχετικώς: "Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να ξεχαστεί. Έγραψε ιστορία. Ζω με την ανάμνηση εκείνου του αγώνα. Δεν χρειαζόταν να παίξω άλλα ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκείνο μου έφτανε. Ξεκίνησα από τους μικρούς του ΠΑΟΚ, έγινα επαγγελματίας, είμαι γέννημα-θρέμμα ΠΑΟΚτσής, από μικρός. Αν έγινα γνωστός ως ποδοσφαιριστής ήταν από εκείνο το παιχνίδι. Πολλοί ΠΑΟΚτσήδες ακόμη και σήμερα για εκείνο το παιχνίδι μου λένε».

Προπονητής του ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Τάις Λίμπρεχτς που λίγες μέρες μετά, τον απέκτησε με μεταγραφή ο Ολυμπιακός όπως και τον Χάρη Μπανιώτη.

Διαβάστε ακόμη...