ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!! ΠΑΟΚ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Από toumbalibre1926.blogspot.com: Παρατηρώ και συνάμα παρακολουθώ μια συντονισμένη επίθεση των ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και κορυφώθηκε μετά τον αγώνα με τον Άρη.
Πηγή: toumbalibre1926.blogspot.gr
ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!! ΠΑΟΚ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Να δώσω ένα παράδειγμα. Κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα, τα περισσότερα ελεγχόμενα ΜΜΕ έκαναν λόγο για κατάφωρη αδικία του Άρη, επειδή δεν έδωσε το πέναλτι στην φάση Μάτος - Garcia.. Ρε γατάκια, πάλι καλά που δεν αντιδράσατε και στην κίτρινη του Σιώπη για θέατρο, έλεος.

Να δώσω και δεύτερο παράδειγμα. Οργανώνονται οι επιφανείς ΑΕΚτζήδες λέει για ν' αντιδράσουν επειδή ο Λουτσέσκου τους αποκαλεί κλέφτες. Φροντίζει δηλαδή να τους υπενθυμίζει την αποδεδειγμένη ιδιότητα τους κι αυτοί χαλιούνται. Είναι γνωστό άλλωστε ότι αν αποκαλέσεις τον κλέφτη, "κλέφτη" χαλιέται. Είναι οι ίδιοι επιφανείς που προσπάθησαν να πάρουν τις εκλογές στον δήμο Φιλαδέλφειας και τα κατάφεραν περίφημα, έχασαν πανηγυρικά. Όλο αυτό βέβαια έχει σκοπό την πίεση στην πειθαρχική επιτροπή και στον αθλητικό εισαγγελέα ώστε να καλέσει τον Λουτσέσκου σε απολογία. Να λοιπόν που το bullying και η καλοστημένη κραυγή έπιασε πάλι τόπο, όπως και με τον Πασχαλάκη.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του περί ελληνικού ποδοσφαίρου και Χίτλερ... Δηλαδή δείχνεις τα @@ σου μπροστά σε 30.000 κόσμο και τους χώνεις όπως θέλεις και δεν κουνιέται καρφί αλλά όταν κάποιος σου δείχνει το πρόσωπο σου στον καθρέφτη, είναι πειθαρχικό παράπτωμα. Μάλιστα. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Κινδυνεύει μέχρι και με αφαίρεση ενός (1) βαθμού ο ΠΑΟΚ. Να το ζήσω κι αυτό κι έπειτα να κάνουμε αφαίρεση σπλήνας, να δώσουμε και κάνα νεφρό δώρο.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να αντιδράσουμε. Οι από κάτω ελέγχουν το 90% των ΜΜΕ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει καλές σχέσεις με 2-3-4 πρακτορεία. Ακόμη και στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλοί που δημιουργούν κακό κλίμα για τον ΠΑΟΚ και δεν μιλάω μόνο για Αρειανούς ή Γηραιούς. Το θέμα είναι πως ο Σαββίδης ήδη κουβαλάει μια βαριά τιμωρία για την μπούκα του. Προσπαθεί ν' αντέξει τον πόλεμο και ταυτόχρονα να δυναμώνει μέσα από την διαδικασία. Δυστυχώς δεν είμαστε έτοιμοι για γροθιά στον μαχαίρι.

Σαφώς κι εγώ γουστάρω μετοπικές, δεν έχω πρόβλημα για μια γερή αντεπίθεση, αρκεί να μην τρέχουμε γυμνοί στον κάμπο με τα αγγούρια. Ο Σαββίδης, προσπαθεί να πάει το θέμα της διαιτησίας και της διαφθοράς στην ΟΥΕΦΑ και καλά κάνει. Δεν μπορεί να παίξει με τα όπλα τους, δεν μπορεί ν' αρχίσει ν' ανατινάζει φούρνους ή να βομβαρδίζει ορόφους (βλέπε μαγαζί Διαμαντίδη) κτλ. Δεν μπορεί να γίνει αυτό που πολεμάει.

Είμαστε μόνοι μας εναντίων όλων. Και σ' αυτόν δεν πρέπει να διασπαστούμε τώρα που δυναμώνουμε και μεγαλώνουμε σε καμία των περιπτώσεων. Για κανένα λόγο ή θέμα που διαφωνούμε. Η εσωτερική διαφωνία είναι υγεία κι εκεί πρέπει να μείνει.

Ο γαύρος χαρακτηρίζει άπειρο και ανύπαρκτο τον Ελβετό διαιτητή για τον Κυριακάτικο αγώνα και κάνει ανοιχτή επίθεση στον Περέιρα. Κι αυτό γιατί δεν τον βολεύει που ορίζει ξένους διαιτητές. Νοσταλγούν τον Σπάθα μάλλον.

Θέλει υπομονή μ' όλους τους ουρακοτάγκους που έχουμε μπλέξει. Είχαμε τα λαμόγια τους γαύρους, έχουμε τους κλέφτες τους χάρτινους, μας ήρθαν και οι ψεύτες και καταδότες φέτος. Προσοχή μεγάλη γιατί είναι μετρημένα αυτά που μπορεί να κάνει ο επίσημος ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή. Η αντεπίθεση όταν θα έρθει, θα πρέπει να έρθει συντονισμένα και με ομοψυχία από τους πάντες. Ο Ιβάν ξέρει πότε θα αντεπιτεθεί.

ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...