Στον τρίτο προκριματικό γύρο του BCL οι Karhu και Fribourg

Από paokbc.gr: Στον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League, προκρίθηκαν οι Karhu και Fribourg.
Πηγή: paokbc.gr
Στον τρίτο προκριματικό γύρο του BCL οι Karhu και Fribourg

Μετά τη νίκη της στη Βουλγαρία, η φινλανδική Karhu επικράτησε της Lukoil και στον δεύτερο αγώνα με 88-79. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Durell Summers με 22 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Rene Rougeau με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. Οι Φινλανδοί θα αντιμετωπίσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο τη γαλλική Nanterre με τον νικητή να παίρνει θέση στον δεύτερο όμιλο του Basketball Champions League, στο οποίο συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ.

Στο άλλο ζευγάρι, η Fribourg χρειάστηκε τη διαδικασία της παράτασης για να αφήσει εκτός συνέχειας την Donar Groningen. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οι Ολλανδοί ήταν μπροστά στο σκορ με 66-71, ισοφαρίζοντας την εκτός έδρας νίκη της Fribourg στον πρώτο αγώνα, αλλά στην παράταση οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 79-77 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν την Sakarya. Κορυφαίος για τους Φινλανδούς ήταν ο Babacar Toure με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Το πρόγραμμα των δύο ζευγαριών του τρίτου προκριματικού γύρου από τα οποία θα προκύψουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τον όμιλο που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ:

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου

18:30 Karhu-Nanterre

20:00 Fribourg-Sakarya

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

19:00 Sakarya-Fribourg

Διαβάστε ακόμη...