Ας αρχίσει το «πάρτι»!

Από inpaok.com: Η ώρα εκκίνησης για το πρώτο σερβίς και συνάμα επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής θα αρχίσει το Σάββατο (29/9) στις 17:00 το απόγευμα και στο PAOK Sports Arena με αντίπαλο την Α.Ε. Κομοτηνής στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Πηγή: inpaok.com
Ας αρχίσει το «πάρτι»!

Ο Δικέφαλος θα συναντήσει μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στα μεγάλα σαλόνια της Volley League μαζί με την ΑΕΚ, έχοντας φυσικά για μοναδικό στόχο την «καθαρή» νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να μπει με το δεξί στο κατώφλι της καινούργιας και πολύ απαιτητικής σεζόν που έρχεται.

Στο παιχνίδι κόντρα στους Θρακιώτες, όπως και στους επόμενα ματς που θα δώσουν οι «ασπρόμαυροι» απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ηρακλή για τον συγκεκριμένο θεσμό, θα απουσιάζουν οι Χαβιέρ Χιμένεθ και ο Αλεξάνταρ Όκολιτς με τον καθένα να απουσιάζει για διαφορετικούς λόγους.

Η έλευση του Κουβανού ακραίου αναμένεται από μέρα σε μέρα στη Θεσσαλονίκη και πλέον μένουν κάποιες τυπικές διαδικασίες για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ ο Σέρβος κεντρικός έχει ακόμα υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τέλος, ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας, Σέρτζιου Στάνκου, μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Ιβάν Μάρκεζ, ο οποίος στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Χάλκμπανκ είχε αποκομίσει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό του αστράγαλο, ωστόσο καθ' όλη τη βδομάδα που πέρασε έκανε θεραπείες και είναι πανέτοιμος να παίξει.

Διαβάστε ακόμη...