«Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις απουσίες»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε μετά το τέλος της φιλικής ήττας από του ΠΑΟΚ από την Κύμη στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Πηγή: paokbc.gr
«Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις απουσίες»

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην περίοδο προετοιμασίας που αφήνει πίσω της πλέον η ομάδα, αλλά και στους αγωνιστικούς ρυθμούς που θα υπάρξουν από εδώ και πέρα. Επίσης, ο Χαραλαμπίδης στάθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα στα περισσότερα φιλικά, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνηθίσει σε μια τέτοια κατάσταση, καθώς απουσίες θα υπάρχουν και κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Με το σημερινό παιχνίδι ολοκληρώνεται η περίοδος της προετοιμασίας και μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Θεωρώ ότι από όλα τα φιλικά βγάλαμε αρκετά ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με το τι μπορεί να λειτουργήσει στην ομάδα και το τι πρέπει να βελτιώσουμε. Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να επανέλθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι τραυματίες. Πλέον από αύριο μπαίνουμε σε ρυθμούς προετοιμασίας για τους επίσημους αγώνες».

Για τα προβλήματα που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με τις απουσίες των διεθνών και τους τραυματισμούς: «Είναι μια προσομοίωση για το τι θα συμβεί μέσα στην χρονιά. Θα είναι ευχής έργον να είναι όλοι υγιείς, αλλά οι τραυματισμοί και οι απουσίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις απουσίες για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να βρίσκουμε λύσεις. Ήταν σημαντικές οι απουσίες που είχαμε, αλλά πιστεύω ότι τα φιλικά βοήθησαν στο να βρούμε ρυθμό, να μονταριστεί η ομάδα και να διαπιστώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας».

Διαβάστε ακόμη...