Επιστολή ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ και για την διαρροή στο θέμα Λουτσέσκου

Από sdna.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επιστολή της προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις διαιτησίες των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος αλλά και για την διαρροή στο θέμα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Επιστολή ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ και για την διαρροή στο θέμα Λουτσέσκου

Αρκετά παράπονα για τις μέχρι τώρα διαιτησίες στους αγώνες του έχει ο Δικέφαλος, με αποτέλεσμα να στείλει επιστολή προς την ΚΕΔ, μέσω της οποίας τα εξέφρασε επίσημα, όπως και γενικότερα για τα σφυρίγματα της φετινής σεζόν.

Μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε την εν λόγω επιστολή μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου είχε σημειωθεί αρχικά το λάθος στο ματς με τον Πανιώνιο στο καθαρό γκολ του Τσούμπα Ακπόμ (σ.σ. βοηθός Βασίλης Καμπούρης) αλλά και στην αναμέτρηση με την κρητική ομάδα, όπου δεν δόθηκε η καθαρή παράβαση πέναλτι στην φάση με τον Λέο Ζαμπά, την οποία δεν είχε... δει ο ρέφερι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Στον ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν έχουν τονίσει την αναγκαιότητα για την τοποθέτηση του VAR στα ελληνικά γήπεδα, ενώ πρόσφατα η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έθεσε μια σειρά ερωτήσεων προς πάσα κατεύθυνση αναφορικά με το Video Assistant Referee.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή για την χθεσινή διαρροή στο θέμα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου προς την ΕΠΟ (σ.σ. πριν γίνει γνωστή η κλήση σε απολογία), ώστε να διερευνηθεί πως προηγήθηκε η διαρροή της δίωξης προς τον τεχνικό του Δικεφάλου και αν με αυτόν τον τρόπο ασκήθηκαν πιέσεις προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Σημιτζόγλου.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως παρότι υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που φέρνουν τον ΠΑΟΚ δυσαρεστημένο με τον σημερινό πρόεδρο της ΕΠΣΜ Σάββα Δημητριάδη, από την πλευρά της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ τονίζεται ότι είναι εκτός πραγματικότητας και πως συνεχίζεται κανονικά η εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του.

Διαβάστε ακόμη...