«Θα δούμε πολλά γκολ στο ΠΑΟΚ-Άρης»

Από thessports.gr: Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και του Άρη Κώστας Οικονομίδης μίλησε στο Metropolis για το αποψινό παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, αναφέροντας πως ναι μεν ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικότερους παίκτες αλλά  και ο Άρης εντυπωσίασε στα παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα.
Πηγή: thessports.gr
«Θα δούμε πολλά γκολ στο ΠΑΟΚ-Άρης»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στην εποχή του Λουτσέσκου έχει κάνει μια πρόοδο και είναι σοφό το τέχνασμα του να μην προσθέσει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα διατηρώντας την ομοιογένεια. Έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Είναι σε άλλο επίπεδο».

Για τον Άρη: «Έχει εκπλήσσει με τα αποτελέσματα του στο πρωτάθλημα.  Έχει κάνει μια καλή επιλογή προπονητή και προσπαθεί να παίξει ένα ποιοτικό ποδόσφαιρο κατοχής».

Για το ΠΑΟΚ – Άρης: «Θα γίνουν αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Αυτό είναι καλό γιατί αρκετοί νέοι παίκτες θα δώσουν άλλη ποιότητα και θα βρουν και την ευκαιρία να αποδείξουν στον εαυτό τους και στην ομάδα τι μπορούν. Είναι ένα πιο ελεύθερο παιχνίδι γιατί δε διακυβεύεται τίποτα άλλο εκτός από το γόητρο. Πιστεύω ότι θα δούμε γκολ γιατί και στις δύο ομάδες υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες που σου αφήνουν την υπόσχεση αυτή. Το παιχνίδι αυτό θα είναι μια καλή αρχή για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη το ποδοσφαιρικό της ενδιαφέρον».

Για Λουτσέσκου – Ερέρα: «Ο Λουτσέσκου παίζει πρώτα για το αποτέλεσμα και μετά από την εμφάνιση. Του έχει βγει σε καλό. Ο Ερέρα θέλει την κατοχή. Και οι δύο έχουν τα χαρακτηριστικά που είναι κοντά στο δημιουργικό ποδόσφαιρο»

Διαβάστε ακόμη...