Χιλιόμετρα κάναμε πάλι...

Από paok24.com: Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και έχει αξία να δούμε, ποιοι είναι αυτοί που εμπιστεύεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο αυτό κομμάτι της χρονιάς...
Πηγή: paok24.com
Χιλιόμετρα κάναμε πάλι...

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο μόνος που έχει το απόλυτο ως τώρα, μετρώντας 11 συμμετοχές, 4 στο πρωτάθλημα και 7 στην Ευρώπη, έχοντας συνολικά 990 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο αύριο θα απουσιάσει για πρώτη φορά, με τον Ροντρίγκο Ρέι να παίρνει θέση στα γκολπόστ.

Ποιοι είναι πίσω από τον υψηλόσωμο γκολκίπερ; Με 10 συμμετοχές (4 στο πρωτάθλημα, 6 στην Ευρώπη) και συνολικά 900 λεπτά, ο Άνχελ Κρέσπο είναι ο αμέσως επόμενος, με τον Ισπανό να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, διανύοντας ίσως την καλύτερη του περίοδο στον ΠΑΟΚ.

Από κοντά και ο Ζοσέ Μαουρίσιο... Ο Βραζιλιάνος μετράει 10 συμμετοχές (3 στο πρωτάθλημα κι άλλες 7 στην Ευρώπη) και 894 λεπτά, ενώ ο Μάτος έχει 886 λεπτά με 10 συμμετοχές (4 στο πρωτάθλημα, 6 στην Ευρώπη).

Πίσω από τον Βραζιλιάνο, είναι ο Βαρέλα με 9 συμμετοχές και συνολικά 810 λεπτά (2-7), ενώ την πρώτη εξάδα συμπληρώνει ο Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο να έχει να επιδείξει 10 συμμετοχές και 809 λεπτά, 3 από αυτές στο πρωτάθλημα κι επτά στην Ευρώπη).

Διαβάστε ακόμη...