«Όχι στην Κλουζ για τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, μίλησε στα ρουμανικά ΜΜΕ ο Αλίν Τόσκα, αποκαλύπτοντας ότι αρνήθηκε πρόταση της Κλούζ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Όχι στην Κλουζ για τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πώς είναι η προσαρμογή σου στον ΠΑΟΚ;

«Είναι εύκολη. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ, είναι όλοι πολύ καλοί χαρακτήρες. Στην ομάδα είναι και ο Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και ο Ράζβαν Λουτσέσκου, έτσι δεν ήταν δύσκολο για εμένα να προσαρμοστώ. Γενικά, οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ επαγγελματίες και η Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο όμορφη από όσο περίμενα».

Αρνήθηκες πρόταση της Κλουζ για να πας στον ΠΑΟΚ;

«Υπήρχαν συζητήσεις με την Κλουζ, είναι αλήθεια. Είμαι χαρούμενος όμως που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήταν η σωστή επιλογή για εμένα. Υπάρχει αρκετή πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά στην Στεάουα και την Μπέτις υπήρχε η ίδια πίεση. Όσον αφορά το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μου είναι δύσκολο να πω ακόμη, καθώς δεν έχω αγωνιστεί αρκετά. Σε έξι μήνες θα μπορώ να το συγκρίνω με την Ιταλία, την Ισπανία και την Ρουμανία».

Πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη των οπαδών;

«Πολύ σημαντική. Οι οπαδοί είναι οι πιο σημαντικοί. Πάρτε τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα. Οι οπαδοί του σε κάνουν να ευχαριστιέσαι να παίζεις για αυτούς, το συναίσθημα να φοράς την φανέλα τους. Σε κάνουν να θες να τα δώσεις όλα».

Διαβάστε ακόμη...