«Ο Περέιρα είναι στον κόσμο του!»

Από inpaok.com: Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Δουκάκος μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μέλο Περέιρα, το VAR αλλά και την Ελληνική διαιτησία.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Περέιρα είναι στον κόσμο του!»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι στον κόσμο του ο Περέιρα, κάνει ότι θέλει. Βάζει τον Κομίνη για τέσσερα σερί ματς, και φαίνεται πως είναι άχρηστη η επιτροπή διαιτησίας. Συμβαίνουν σημεία και τέρατα στην διαιτησία, την περασμένη εβδομάδα για παράδειγμα ο Τάσης έδωσε μαϊμού πέναλτι στον Λεβαδειακό στο ματς με τον Άρη.

Η διαιτησία βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, κι επειδή ο Γκεστράνιους ήρθε στην Τούμπα και δεν είχε καμία επίμαχη φάση, πανηγυρίζουν ότι έβγαλε το ματς χωρίς λάθη. Είδαμε χθες στη Νέα Σμύρνη να συμβαίνει αυτό που συνέβη, που ακύρωσε καθαρό γκολ του Πανιωνίου.

Όταν φύγουν οι ξένοι θα αφήσουν καμμένη γη πίσω τους. Όταν ο Κούγιας βγαίνει και τα αμφισβητεί όλα και δεν τον καλεί κανείς εισαγγελέας, τι πίνακα διαιτητών θα φτιάξουν τώρα αυτοί δηλαδή ; Θέλουν σε 30 αγώνες ξένους διαιτητές ;

Ο ΠΑΟΚ έκανε χθες μια ανακοίνωση για το VAR προς τον κ. Βασιλειάδη, ο οποίος απάντησε σήμερα. Έχουν εμπλακεί δυο Υπουργεία όμως και το συγκεκριμένο θέμα το «τρέχει» το Υπουργείο Παιδείας, είναι ζόρικο. Έχουμε δυο εταιρείες που έχουν καταθέσει προσφορές. Ο Περέιρα λέει στην ΕΠΟ πείτε μου πότε θα ξεκινήσει αυτό για να ετοιμάσω έναν πίνακα διαιτητών.

Ο Περέιρα λέει πως θα το ξεκινήσει από το γυναικείο πρωτάθλημα το σύστημα, για να γίνει εκπαίδευση. Το κόστος είναι μεγάλο, εγώ πιστεύω θα μπει στο VAR όμως δεν ξέρουμε πως θα καλυφθεί από το έμψυχο δυναμικό αυτό. 15.000.000 ευρώ κοστίζει. Το θέμα είναι ποιος θα λέει στον διαιτητή ότι υπάρχει λάθος για να πάει να το δει στο VAR ; Θα έχουμε πολλά παρατράγουδα μόλις μπει».

Διαβάστε ακόμη...