Δίνει ανάσες στο ντέρμπι ο Λουτσέσκου

Από novasports.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αποφασισμένος να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές στο ντέρμπι με τον Άρη, για τη φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: novasports.gr
Δίνει ανάσες στο ντέρμπι ο Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να ξεκουράσει ορισμένα από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας του «Δικέφαλου» του Βορρά, καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής του «Δικέφαλο» του Βορρά θέλει να έχει «φρέσκους» ορισμένους παίκτες στο συγκεκριμένο ματς, το οποίο θεωρεί κομβικό για την πορεία της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Λουτσέσκου περιμένει και την απόφαση για τον Πασχαλάκη και εφόσον τιμωρηθεί ο Έλληνας τερματοφύλακας, στην εστία της ομάδας θα καθίσει ο Ρέι, στο ματς με τους «κίτρινους». Από εκεί και πέρα, υποψήφιοι για το βασικό σχήμα του «Δικέφαλου» του Βορρά είναι οι Χατσερίντι, Τόσκα, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Καρέλης και Άκπομ. Παράλληλα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ περιμένει να γεμίσει η Τούμπα και στην αναμέτρηση με τον Άρη, καθώς ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης.

Διαβάστε ακόμη...