«H ποιότητα και οι παίκτες που δεν έχει η ΑΕΚ έκριναν το ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ»

Απο sport-fm.gr: Τη δική του άποψη για τα στοιχεία που έκριναν το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ κατέθεσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Πηγή: sport-fm.gr
«H ποιότητα και οι παίκτες που δεν έχει η ΑΕΚ έκριναν το ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ»

«Τη διαφορά την έκαναν οι προσωπικότητες, η ποιότητα και οι παίκτες που δεν έχει η ΑΕΚ», τόνισε ο συνεργάτης του Λούμπος Μίχελ στους Θεσσαλονικείς και πρόσθεσε: «Θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι η ΑΕΚ, να μειώσει. Η διαφορά ήταν στις στιγμές των ποιοτικών παικτών του ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια, ο πρώην διεθνής άσος υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος σε σχέση με πέρσι… Μπράβο τους στον Παναθηναϊκό για ό,τι έχουν πετύχει με τα νέα παιδιά με τον Γιώργο Δώνη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Σωτήρη Ταμπάκου

Για το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε πάρα πολύ καλά. Η ΑΕΚ έδειξε καλή εικόνα, έχει έναν πολύ καλό προπονητή που έτυχε να είναι και συμπαίκτης μου. Τη διαφορά την έκαναν οι προσωπικότητες, η ποιότητα και οι παίκτες που δεν έχει η ΑΕΚ. Ωστόσο, όλα θα κριθούν στην πορεία του πρωταθλήματος».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει ο ίδιος από τον «Δικέφαλο του Βορρά»: Δεν είναι μόνο ο Πρίγιοβιτς ή ο Πέλκας. Υπάρχουν προσωπικότητες πλέον στον ΠΑΟΚ, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Κρέσπο, ο Μαουρίσιο και άλλοι… Είναι αρκετοί πλέον παίκτες με ποιότητα»

Για την εικόνα του ντέρμπι: «Είδαμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ πατούσε για 20 λεπτά καλύτερα στο γήπεδο από τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά φάνηκε στις δύο στιγμές. Θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι η ΑΕΚ, να μειώσει. Η διαφορά ήταν στις στιγμές των ποιοτικών παικτών του ΠΑΟΚ».

Για την ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών: «Και οι νέοι παίκτες που έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια, φανερώνει πως ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό ρόστερ».

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ: «Δεν βρέθηκε στην καλύτερή του μέρα από άποψη απόδοσης, αλλά έχει πολλές ελπίδες να πετύχει τους στόχους του».

Για τις επιλογές και τη διαχείριση από πλευράς Λουτσέσκου: «Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί ένας προπονητής τα συνεχόμενα παιχνίδια και τους παίκτες του. Υπάρχουν και τα παιχνίδια της Ευρώπης, είναι πολλά ματς. Μπορεί να ξεκουράσει παίκτες. Ήδη έχουν παίξει αρκετοί και αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο του».

Για το προηγούμενο ματς με την Τσέλσι στην Ευρώπη και τις επιλογές του Ρουμάνου προπονητή: «Πιο σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ ήταν με την ΑΕΚ. Εκεί έβαλε θεωρητικά καλύτερους ο Λουτσέσκου. Και με την Τσέλσι την καλύτερη ενδεκάδα να κατέβαινε, δεν ήσουν σίγουρος ότι θα κερδίσεις το ματς».

Για τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Μαρίνο Ουζουνίδη: «Φαινόταν από τότε πως θα γίνει καλός προπονητής. Κρατούσε σημειώσεις, μελετούσε τις προπονήσεις και το είχε δουλέψει αρκετά στο μυαλό του».

Για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: «Βλέπουμε καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος σε σχέση με πέρσι. Ήταν μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία του. Έχει φέρει καλούς παίκτες. Μπράβο τους στον Παναθηναϊκό για ό,τι έχουν πετύχει με τα νέα παιδιά με τον Γιώργο Δώνη. Είναι όμορφο για το πρωτάθλημά μας».

Διαβάστε ακόμη...