Καραγεωργίου: «Θα δώσει χώρο η ΑΕΚ, δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα ο Μπίσεσβαρ»

  Aπό sdna.gr: Το προπονητικό του σχόλιο για το προσεχές (20:30) ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κατέθεσε ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος επεσήμανε πως οι δύο ομάδες δεν κινούνται στα περσινά αγωνιστικά τους επίπεδα.
Πηγή: sdna.gr
Καραγεωργίου: «Θα δώσει χώρο η ΑΕΚ, δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα ο Μπίσεσβαρ»

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ για το παιχνίδι των δύο Δικεφάλων, τόνισε πως αναμένει παιχνίδι υπομονής από την ΑΕΚ, επεσήμανε την ανάγκη παρουσίας του Μπίσεσβαρ στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ενώ διαφώνησε με την επιλογή Φινλανδού διαιτητή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκος Καραγεωργίου:

Γα το παιχνίδι: «Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες στη χώρα. Δεν έχει σχέση με τον περσινό αγώνα που κρινόταν ο πρωταθλητής. Δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση. Η ΑΕΚ δεν έχει βρει τον περσινό ρυθμό. Και ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να είναι το ίδιο καλός ακόμη. Οι ομάδες αυτές έχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά που ενδεχομένως να υπάρχουν από απουσίες άλλων».

Απρόβλεπτο το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ελέγξει τον ρυθμό. Έχω την εντύπωση ότι η ΑΕΚ θα του δώσει χώρο με τον Κλωναρίδη να παίζει μεγάλο ρόλο. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι θα υπάρχει ξένος διαιτητής. Υπάρχουν Έλληνες αξιόλογοι διαιτητές αρκεί να τους αφήσουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φωνάζουμε έναν Φινλανδό.

Για τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να λείπει από την 11άδα των σημαντικών αγώνων του ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο Λουτσέσκου είναι αυτός που γνωρίζει περισσότερα. Πέρσι ήταν καθοριστικός στον τελικό. Ο Λιμνιός είναι αρκετά ικανός παίκτης με μεγάλη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ. Πλέον σημειώνει και γκολ. Σε λίγα χρόνια θα είναι και στην Εθνική ομάδα».

Για την ΑΕΚ: «Μεγάλο ρόλο στην ΑΕΚ έχουν παίξει οι χαφ που δεν φρεσκάρονται. Θα βασιστεί στους Σιμόες και Γαλανόπουλο».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν περίμενα τόσο γρήγορα να έχει τέτοια αποτέλεσμα. Με την παρουσία του Τουρέ όλοι θα γίνουν καλύτεροι».

Διαβάστε ακόμη...