Το πλάνο του Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ

Από sdna.gr: Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. «Παίζεται» η θέση της επίθεσης...
Πηγή: sdna.gr
Το πλάνο του Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ

Με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την Ένωση, στο οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει οι παίκτες του να βγάλουν εικόνα κυριαρχίας.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου με βάση αυτά που δούλεψε, φαίνεται πως θα πάει στην γνωστή... συνταγή, αν και υπάρχουν κάποια διλήμματα.

Συγκεκριμένα ο Πασχαλάκης αναμένεται να βρίσκεται κανονικά κάτω από την εστία, ενώ η τετράδα της άμυνας από τα αριστερά προς τα δεξιά, θα αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο και Μάτος.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι στα χαφ θα προτιμήσει τον Βέρνμπλουμ αντί του Κάνιας και δίπλα στον Μαουρίσιο. Στα αριστερά μπροστά αναμένεται να βρίσκεται ο Ελ Καντουρί, δεξιά θα είναι ο Ζαμπά, ενώ δεκάρι θα αγωνιστεί ο Πέλκας.

Όσον αφορά την επίθεση, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Νίκος Καρέλης, διεκδικούν τη θέση, όπως φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμη...