«Πρέπει να δουλέψουμε σε κάποιες λεπτομέρειες»

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε το προπονητικό επιτελείο από το σημερινό φιλικό με την Bahcesehir, αλλά και για τον τραυματισμό του Phil Goss.
Πηγή: paokbc.gr
«Πρέπει να δουλέψουμε σε κάποιες λεπτομέρειες»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Χαραλαμπίδη:

Για τα συμπεράσματα που βγήκαν από το φιλικό με την Bahcesehir: «Για μένα αυτά τα φιλικά με την Bahcesehir στην Κωνσταντινούπολη είναι ένα είδος προσαρμογής που πρέπει να κάνουμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ταξιδέψαμε και παίξαμε αγώνα την ίδια μέρα και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε. Αγωνιστικά δεν ανταποκριθήκαμε στον μέγιστο βαθμό, αλλά σίγουρα είδαμε πράγματα που θα πρέπει να διορθωθούν. Έχουμε μπροστά μας ένα διάστημα που πρέπει να δουλέψουμε σε κάποιες λεπτομέρειες που δεν εφαρμόζονται με τον τρόπο που θέλουμε, αλλά σίγουρα το επίπεδο ετοιμότητας μας δεν ήταν αυτό που επιθυμούμε.

Για τον τραυματισμό του Phil Goss: «Αυτό είναι το πλέον σημαντικό, πέρα από το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να έχουμε όλοι την υγεία μας και να είμαστε καλά. Ο Goss έχει έναν τραυματισμό που δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι σοβαρός ή όχι και αυτό είναι πρόβλημα. Πρέπει να δούμε τα δεδομένα του τραυματισμού και είναι αλήθεια ότι η σκέψη μας αυτή την στιγμή πέρα από τον αγώνα, είναι και με τον Phil.

Διαβάστε ακόμη...