«Ακατανόητη εχθρική συμπεριφορά από το ΣΑΠΚ Νεάπολης...»

Από acpaok.gr: Ο Έφορος του τμήματος κ. Γρηγόρης Πετρίδης, με αφορμή αναρτήσεις του τοπικού σωματείου ΣΑΠΚ Νεάπολης στο διαδίκτυο δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:
Πηγή: acpaok.gr
«Ακατανόητη εχθρική συμπεριφορά από το ΣΑΠΚ Νεάπολης...»

«Κάποιοι φαίνεται ότι δεν χάρηκαν και πολύ, με την απόφαση το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης, φέρνοντας υψηλού επιπέδου αγώνες σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, η οποία στερείται τέτοιων αθλητικών συναντήσεων.

Ένα τοπικό σωματείο της περιοχής, το οποίο «κατοικοεδρεύει» στο εν λόγω γήπεδο, έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα μία πολεμική εναντίον του Συλλόγου μας για την απόφασή του να μεταφέρει την έδρα του τμήματος χάντμπολ εκεί.

Στην προσπάθειά τους αυτή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα χάντμπολ και πριν την έναρξη δικού τους αγώνα για τα τοπικά πρωταθλήματα, ανήρτησαν φωτογραφίες, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τίτλους όπως «ρημαδιό το κλειστό», «ταφόπλακα του μπάσκετ» και φφωτογραφίες με τις μπασκέτες που ήταν στη γωνία και με τα καλώδια της ΕΡΤ που μόλις είχε τελειώσει τη μετάδοση του αγώνα.

Με τον τρόπο αυτό, προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους τον μπασκετικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας θέμα ότι η μετακίνηση του τμήματος χάντμπολ του Συλλόγου μας αποτελούν «ταφόπλακα» του αθλήματος.

Καλώ την ΕΚΑΣΘ στη δύναμη της οποίας ανήκει το εν λόγω σωματείο, αλλά και τους διαιτητές του μπάσκετ, οι οποίοι σαν αυτόκλητοι υπερασπιστές του σωματείου αυτού ζήτησαν ετσιθελικά να τοποθετήσουμε εμείς τις μπασκέτες για να γίνει ο αγώνας, όταν εμείς ήμασταν αυτοί, οι οποίοι πριν τον δικό μας αγώνα, απομακρύναμε τις μπασκέτες, τοποθετήσαμε τις εστίες του χάντμπολ, καθαρίσαμε το γήπεδο και μετά τη λήξη απομακρύναμε τις εστίες του χάντμπολ, τοποθετήσαμε τη γραμματεία στη θέση της, ουσιαστικά ζητώντας απ' το εν λόγω σωματείο να κάνει ό,τι κάναμε κι εμείς όταν παραλάβαμε το γήπεδο. Ζητάμε να σταματήσουν την επιθετική και αντιδραστική τους συμπεριφορά απέναντι στο σωματείο του ΠΑΟΚ.

Έχω λάβει ήδη καταγγελίες, τις οποίες εξετάζω, ότι κάποιος κύριος του εν λόγω σωματείου αναφέρθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του ΠΑΟΚ και αν πράγματι συμβαίνει αυτό, θα λάβει την πρέπουσα νόμιμη απάντηση.

Ήδη έχω ενημερώσει τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, το οποίο θα συνεδριάσει από Δευτέρα, προκειμένου να αποφασίσει τη στάση του».

Διαβάστε ακόμη...