Τα πλάνα του Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ

Από arenafm.gr: Παίκτες που έμειναν εκτός από το ματς με την Τσέλσι ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: arenafm.gr
Τα πλάνα του Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ

Οι σίγουροι της ενδεκάδας και ο γρίφος με τους εξτρέμ.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (22/9) στην Τούμπα θα δείξει και το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (23/9, 20.30)

Ο Ρουμάνος προπονητής λογικά θα ενεργοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Τσέλσι κυρίως στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή.

Από την στιγμή που ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι διαθέσιμος και η εκδίκαση της υπόθεσής του μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, θα είναι και αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία του Δικέφαλου. Στην άμυνα τα κουκιά μοιάζουν μετρημένα: θα επιστρέψει ο (τιμωρημένος στο ματς με την Τσέλσι) Μάτος στο δεξί της άκρο, κάτι που σημαίνει ότι ο Βιεϊρίνια θα μετατοπιστεί και πάλι στα αριστερά και ο Κρέσπο με τον Βαρέλα θα αποτελέσουν το δίδυμο στα στόπερ.

Στα αμυντικά χαφ θα αγωνιστεί ο Κάνιας που έμεινε στον πάγκο εναντίον των Άγγλων, δίπλα στο Μαουρίσιο. Ο Βέρνμπλουμ έδειξε εναντίον της Τσέλσι ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο. Τα μεγαλύτερα ερωτηματικά αφορούν στην επίθεση με τον Πρίγιοβιτς να έχει μάλλον σίγουρη τη φανέλα του βασικού και τον Πέλκα να ξαναπαίρνει ρόλο επιτελικού.

Από εκεί και πέρα οι δύο θέσεις στα άκρα διεκδικούνται από Λημνιό – Μπίσεσβαρ – Ουάρντα – Ζαμπά και σήμερα Σάββατο (22/9), στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι, θα φανούν οι διαθέσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...