"Φανταστική ατμόσφαιρα, ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ"

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κοντράρει την Τσέλσι χθες το βράδυ, με την Τούμπα ωστόσο να έχει και πάλι εντυπωσιακή εικόνα, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τα μεγάλα "αστέρια" των "μπλε".
Πηγή: paok24.com
"Φανταστική ατμόσφαιρα, ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ"

Ενδεικτικά ήταν τα όσα είπε ο Ολιβιέ Ζιρού:

Για τις ευκαιρίες της Τσέλσι: "Δεν ήταν έκπληξη για εμάς η ποιότητα του ΠΑΟΚ. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με ένα γρήγορο γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει αμέσως και ένα δεύτερο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν το κάναμε και ο ΠΑΟΚ έμεινε στο παιχνίδι. Το σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις πόντους".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Έχω αγωνιστεί κόντρα στην Μπεσίκτας και στη Φενέρμπαχτσε και η ατμόσφαιρα ήταν εφάμιλλη. Είναι όμορφο να αγωνίζεσαι απέναντι σε ένα τέτοιο κοινό, αλλά και το γεγονός πως είχαμε και μερικούς φίλους της Τσέλσι δίπλα μας".

Για τη φιλοσοφία του Σάρι: "Όταν δεν σκοράρεις δεύτερο γκολ, εκθέτεις τον εαυτό σου. Είναι κρίμα που δεν κάναμε πιο εύκολο το έργο μας με ένα γκολ. Είμαστε σε καλή φόρμα, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να δίνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο προπονητής μας θέλει όταν χάνουμε την κατοχή της μπάλας, να την κερδίζουμε γρήγορα. Θέλει να μας δώσει μια ομαδική φιλοσοφία".

Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, είναι το πρώτο παιχνίδι και σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν σε κάποιο επόμενο παιχνίδι".

Για την αντιμετώπιση των... Ελληνίδων και για το αν θα έπαιζε στην Ελλάδα: "Δεν περίμενα την ερώτηση σας, είναι ένα ωραίο κομπλιμέντο. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να έπαιζα στην Ελλάδα".

Διαβάστε ακόμη...