«Θα τους επηρεάσει η Τούμπα»

Από inpaok.com: Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι τοποθετήθηκε ο, έμπειρος τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
Πηγή: inpaok.com
«Θα τους επηρεάσει η Τούμπα»

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο 39χρονος πορτιέρο τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η ατμόσφαιρα της Τούμπας μπορεί να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές των Άγγλων, αφού δεν είναι συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε :

Για το ματς με την Τσέλσι:

«Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τον τρόπο που θα κατεβεί και θα στηθεί ο ΠΑΟΚ. Η Τσέλσι ξεκίνησε καλά στην Αγγλία, έχει μόνο νίκες, όμως, είναι νέα ομάδα με νέο προπονητή και παίκτες. Θα εξαρτηθεί και από τις αλλαγές που θα κάνει ο Σάρι και αν θα τις εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ».

Για το αν η Τσέλσι είναι φόβητρο:

«Η Τσέλσι έχει μονάδες που μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις από το πουθενά. Είναι το πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς μετά τις αλλαγές του καλοκαιριού. Το πώς θα ανταποκριθούν θα το δούμε σήμερα. Θα παίξει ρόλο και η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να δουν το παιχνίδι σαν μια καλή εμπειρία, διότι όλη η πίεση είναι στην Τσέλσι. Είναι το φαβορί οι Άγγλοι και όλοι περιμένουν από αυτούς να περάσουν τον όμιλο. Όσο το παιχνίδι προχωράει και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο ματς, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πίεση γι' αυτούς».

Για το πόσο μπορεί να επηρεάσει την Τσέλσι η γεμάτη Τούμπα:

«Μπορεί να την επηρεάσει. Δεν είναι συνηθισμένοι οι Άγγλοι σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ναι μεν τα γήπεδα γεμίζουν, όμως, η ατμόσφαιρα της Τούμπας είναι κάτι το διαφορετικό. Θα δούμε πώς και πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν. Μπορεί η ατμόσφαιρα της Τούμπας να δώσει έξτρα ώθηση στους παίκτες του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσει ένα δέος στους παίκτες της Τσέλσι».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Η Τσέλσι παίζει κοντρόλ ποδόσφαιρο, προσπαθεί να κάνει παιχνίδι κατοχής. Αν κρατήσουν τους επικίνδυνους παίκτες της Τσέλσι υπό έλεγχο και μπορέσουν να δημιουργήσουν καταστάσεις στις αντεπιθέσεις ή στις στημένες φάσεις θα είναι ό,τι το καλύτερο. Η Τσέλσι έχει τη δομή να παίξει παιχνίδι κατοχής. Δεν νομίζω ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να πιέσει σε όλο το γήπεδο. Όσο περνάει ο χρόνος, η πίεση θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη για την Τσέλσι και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα οι Άγγλοι να υποτιμήσουν τον ΠΑΟΚ:

«Έχει συμβεί στο παρελθόν με άλλες αγγλικές ομάδες και έχουν βρεθεί προ εκπλήξεως. Υπάρχει πιθανότητα διότι είναι το πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς με τον Σάρι. Είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης και τέτοιου είδους παιχνίδια τα βλέπουν σαν εύκολα».

Διαβάστε ακόμη...