"Λίγες αλλαγές η Τσέλσι, δύναμη του ΠΑΟΚ η Τούμπα"

Από paok24.com: Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Όλιβερ Χάρμπορτ μίλησε στον Libero 107.4 με φόντο το αποψινό παιχνίδι, για τις επιλογές του Μαουρίσιο Σάρι και το πως προσεγγίζουν στην Τσέλσι αυτόν τον αγώνα.
Πηγή: paok24.com
"Λίγες αλλαγές η Τσέλσι, δύναμη του ΠΑΟΚ η Τούμπα"

"Δεν φαίνεται πως ο Μαουρίσιο Σάρι θα κάνει τόσες πολλές αλλαγές, όσες περιμένουν οι περισσότεροι. Ίσως θα γίνουν 4-5 αλλαγές. σε σχέση με το παιχνίδι με την Κάρντιφ. Δεν είναι εδώ οι 3 (Κόβασιτς, Αζάρ και Νταβίντ Λουίζ), αλλά ο Σάρι το βλέπει ως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση. Και ο Σάρι και η Τσέλσι το θεωρούν αυτό το παιχνίδι πολύ σημαντικό για να κάνει ροτέισον στα επόμενα παιχνίδια. Περιμένουν όλοι μία... ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα", ανέφερε αρχικά, ενώ συνέχισε:

"Ο Αζάρ είναι ένα πολύ σημαντικός παίκτης για την Τσέλσι. Έκανε πολλά παιχνίδια στο Μουντιάλ, ουσιαστικά δεν έκανε προετοιμασία και ξεκίνησε πολύ γεμάτα τη σεζόν. Είναι μία καλή στιγμή για να πάρει ανάσες. Υπάρχουν και ο Μόουζες και ο Γουίλιαν. Στο τέρμα θα είναι ο Καμπαγέρο. Αναμένεται να ξεκινήσουν παίκτες όπως ο Ζαπακόστα, ο Κρίστενσεν, ο Αλόνσο, ο Ζορζίνιο, ο Γουίλιαν... Όπως είπα, φαίνεται ότι δεν θα γίνουν πάνω από 4-5 αλλαγές. Ο Αζάρ είναι μία απώλεια, αλλά η Τσέλσι έχει ένα γεμάτο ρόστερ. Υπάρχει ο Πέδρο, ο Μόουζες... Οι επιλογές για τον Σάρι είναι πολλές και γενικά στην Τσέλσι, δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο πρωτάθλημα".

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ και την Τούμπα, σημείωσε:

"Σίγουρα η Τούμπα είναι η μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ, αλλά και η Τσέλσι θα έχει την στήριξη του κόσμου της. Οι πληροφορίες έλεγαν για 1200 εισιτήρια. Αλλά ήρθαν 500 οπαδοί τς Τσέλσι".

Διαβάστε ακόμη...