Σταθερά 14η η Ελλάδα, ξεφεύγει η Ολλανδία

Από sdna.gr: Η Ελλάδα δεν πρόσθεσε βαθμούς καθώς η ΑΕΚ έχασε από τον Άγιαξ, ωστόσο δεν κινδυνεύει για την ώρα η 14η θέση. Παίρνει... αέρα η Ολλανδία.
Πηγή: sdna.gr
Σταθερά 14η η Ελλάδα, ξεφεύγει η Ολλανδία

H ΑΕΚ έχασε με 3-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και η Ελλάδα παρέμεινε στους 25.600 βαθμούς και στην 14η θέση της βαθμολογίας της UEFA.

Αντίθετα η Ολλανδία ξέφυγε στους 27.833 πόντους και βρίσκεται στην 11η θέση έχοντας ως εκπροσώπους τον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα η Τσεχία, η οποία πήρε πόντους από την ισοπαλία της Πλζεν με την ΤΣΚΚΑ, ανέβηκε στους 23.875 πόντους και παραμένει στην 16η θέση με τρεις εκπροσώπους.

Τέλος, η Ελβετία που μας ακολουθεί στην 15η θέση δεν πήρε βαθμούς καθώς η Γιουνγκ Μπόις ηττήθηκε από τη Γιουνάιτεντ και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στους 24.900 βαθμούς.

Nα θυμίσουμε ότι εφόσον η Ελλάδα διατηρήσει αυτή τη θέση (το ίδιο συμβαίνει και στη 13η) ως το τέλος της χρονιάς, τότε θα συνεχίσει να βγάζει τον πρωταθλητή στον 3ο προκριματικό του Champions League και τη σεζόν 2020-21, με τον δευτεραθλητή στο 2ο προκριματικό (Champions League), τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa League και τον 3ο-4ο της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό του Europa.

Διαβάστε ακόμη...