Ετοιμάζεται ο Τόσκα

Από paok24.com: Η αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι έχει ξεκινήσει, με τον "Δικέφαλο" να έχει στραμμένη την προσοχή του στο παιχνίδι με τους Λονδρέζους.
Πηγή: paok24.com
Ετοιμάζεται ο Τόσκα

Οι "ασπρόμαυροι" ολοκλήρωσαν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους, με μία πρωινή προπόνηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει κατόπιν την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Μία αποστολή, που έκρυβε εκπλήξεις, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός τους Ακπόμ και Καρέλη, ενώ σε αυτήν βρίσκεται κανονικά ο Πρίγιοβιτς.

Όπως ο Μαουρίσιο Σάρι, έτσι και ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να προχωρήσει σε αλλαγές.

Μία από αυτές, έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Λέο Μάτος είναι τιμωρημένος και όλα δείχνουν ότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα "μετακομίσει" από τα αριστερά στα δεξιά, με τον Αλίν Τόσκα να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα "ασπρόμαυρα".

Παράλληλα, αρκετό ενδιαφέρον έχει και η επιλογή του Λουτσέσκου για την επίθεση, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δοκιμάζει τον Πέλκα ως "ψευτοεννιάρι" και τον Ελ Καντουρί στο "10", κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο, λίγο πριν από τη σέντρα στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...