Γκος: «Είμαι σε καλή κατάσταση, υψηλοί οι στόχοι του ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Φιλ Γκος έκανε τη διαφορά σήμερα για τον ΠΑΟΚ, στη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας, με τους 21 πόντους και τα 4/5 τρίποντα και στις δηλώσεις του, μίλησε τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
Γκος: «Είμαι σε καλή κατάσταση, υψηλοί οι στόχοι του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της προετοιμασίας μέχρι στιγμής:

«Αυτά τα παιχνίδια μας έδωσαν τη δυνατότητα να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε. Είναι σημαντικό να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια γιατί σου δίνεται η δυνατότητα ν' αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πνεύμα νικητή. Σαφέστατα δεν έχουμε ακόμη πολύ χρόνο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Νομίζω όμως πως το γενικό συμπέρασμα είναι θετικό».

Για τη δική του κατάσταση:

«Νομίζω πως είμαι έτοιμος. Πέρασα ένα καλοκαίρι στο οποίο δεν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά νιώθω πως είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους με την ομάδα και θα κάνω πραγματικά, ό, τι περνάει από το χέρι μου για να τους πετύχουμε».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Δε θα ήθελα να τους εκφράσω δημόσια. Οι στόχοι είναι υψηλοί για την ομάδα. Έχουμε συζητήσει γι αυτό στην ομάδα και νιώθουμε έτοιμοι για τη δύσκολη χρονιά που έρχεται».

Για τη φετινή του συνεργασία με τον Χάτσερ αντί του Κατσίβελη:

« Ο Δημήτρης ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης κι ήταν πολύ καλό που συνεργαστήκαμε την περσινή χρονιά. Του εύχομαι τα καλύτερα αλλά φέτος είναι αντίπαλος και συμπαίχτης μου είναι ο Γουίλ και μαζί του αισθάνομαι καλύτερα αυτή τη στιγμή».

Για το που θα έπρεπε να δουλέψει περισσότερο η ομάδα στη συνέχεια:

«Θα πρέπει κυρίως να δουλέψουμε πνευματικά και να γίνουμε πιο σκληροί. Είμαστε μια ομάδα, που έχει αρκετά νέα παιδιά κι έχουμε αρκετές αυξομειώσεις στην απόδοσή μας. Είδατε νομίζω μια εντελώς διαφορετική ομάδα στην τελευταία περίοδο. Θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στη ψυχολογική προετοιμασία που θα πρέπει να έχει η ομάδα για να ανταπεξέλθει σε αυτή τη δύσκολη σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...