Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Χιμένεθ

Από inpaok.com: Κάτοικος του PAOK Sports Arena, αλλά και της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να γίνει σύντομα ο Χαβιέρ Χιμένεθ, καθώς η Εθνική Κούβας τερμάτισε στην πέμπτη θέση του τέταρτου ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που σήμανε και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Πηγή: inpaok.com
Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Χιμένεθ

Μάλιστα, παρότι ο ακραίος του ΠΑΟΚ ήταν ένα από τα πιο «βαριά χαρτιά» της ομάδας του δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα πέντε παιχνίδια που διεξήχθησαν, από τη στιγμή που ο προπονητής του, Νίκολα Βίβες, επέλεξε να χρησιμοποιήσει νεαρούς και ανερχόμενους παίκτες με σκοπό να πάρουν εμπειρίες για την μετέπειτα πορεία τους.

Τώρα ο Χιμένεθ θα μεταβεί στη γενέτειρά του με σκοπό να πάρει από την Ολυμπιακή Επιτροπή το «πράσινο φως» για τη βίζα του, τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, όπου θα του επιτραπεί η άδεια μετακίνησής του στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, η άφιξή του στην πόλη είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, μιας και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα ξεπεραστούν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα και θα είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις υπηρεσίες του Σέρτζιου Στάνκου.

Διαβάστε ακόμη...