Δυνατά τεστ στο «σπίτι» του

Από paok24.com: Στο φουλ οι «μηχανές» του Δικεφάλου, με τον Στάνκου να έχει τη δυνατότητα να βγάλει νέα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του.
Πηγή: paok24.com
Δυνατά τεστ στο «σπίτι» του
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την παρουσία στο τουρνουά του Νόβι Σαντ και ετοιμάζεται για το διεθνές τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο PAOK Sports Arena το τριήμερο 21 - 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τη Βοϊβοντίνα σε μία... άτυπη ρεβάνς της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων πριν λίγες ημέρες στη Σερβία.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με την ρουμάνικη CSM Βουκουρεστίου, με τα δυνατά φιλικά τεστ επί ελληνικού εδάφους να κλείνουν την Κυριακή με την Χάλκμπανκ Άνκαρα.

Αναμένεται να επισημοποιηθούν οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο Όκολιτς παραμένει με την εθνική Σερβίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού η χώρα του πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει και την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, σταθερά ανοδική είναι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (περισσότερα από 500) από πλευράς του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, με τις τιμές να ξεκινάνε από 50 ευρώ και να αφορούν τα εγχώρια και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...