«Ενθουσιασμένος και χαρούμενος στον ΠΑΟΚ!»

Από paok24.com: Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι θέλησαν να... αλιεύσουν πληροφορίες για τους «ερυθρόλευκους» από τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά.
Πηγή: paok24.com
«Ενθουσιασμένος και χαρούμενος στον ΠΑΟΚ!»

Ο Χοσέ Κάνιας φιλοξενήθηκε στο Radio MARCA Sevilla και με αφορμή τις ερωτήσεις που του έγιναν για το παιχνίδι του γαύρου με την Μπέτις στους ομίλους του Europa League μίλησε και για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια λέγοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος στον ΠΑΟΚ, αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά, αλλά ο ενθουσιασμός είναι ίδιος όπως την πρώτη ημέρα που ήρθα. Από τη στιγμή που ήρθα έγινα μέλος ενός πολύ καλού συνόλου και αισθάνθηκα άνετα. Επίσης, έχουμε πανηγυρίσει τίτλους και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Όσον αφορά την πορεία της Μπέτις, ο Κάνιας εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τα όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια η ισπανική ομάδα, αλλά και για το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει αποκτήσει μία σταθερότητα ως προς το διοικητικό κομμάτι.

Παράλληλα, θυμήθηκε την παρουσία του στην ισπανική ομάδα και την επίτευξη ενός μακροχρόνιου στόχου που ήταν η συμμετοχή στην Ευρώπη.

Τέλος, για τον γαύρο είπε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν τα «ονόματα» του παρελθόντος, αλλά εξακολουθούν να είναι μία επικίνδυνη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...