Η Τούμπα ανανεώθηκε (pics+vid)

Από sdna.gr: Μια... διαφορετική Τούμπα θα αντικρίσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, για την πρώτη αγωνιστική της φάση των ομίλων του Europa League, μετά τα βελτιωτικά έργα που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Η Τούμπα ανανεώθηκε (pics+vid)

Η πρώτη εμφανής αλλαγή είναι στους πάγκους γηπεδούχου και φιλοξενούμενου, που πλέον είναι... υπόγειοι, προκειμένου να έχουν καλύτερη ορατότητα οι φίλοι των «ασπρόμαυρων», που έχουν εισιτήριο στις χαμηλές θέσεις των θυρών 1-2 και 3.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά τις ίδιες θύρες, αφού αφαιρέθηκαν τα κάγκελα που υπήρχαν στον περιβάλλοντα χώρο και αντικαταστάθηκαν από πλέξιγκλας, ούτως ώστε η Τούμπα να θυμίζει γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αλλά και να υπάρχει καλύτερη ορατότητα από τους φιλάθλους.

Η τρίτη αλλαγή αφορά την Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας, που... μίκρυνε, δεδομένου ότι εκεί φιλοξενούνται οι φίλαθλοι των αντιπάλων και η ιστορία έχει δείξει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι ποτέ δεν εξαντλούνται τα εισιτήρια που παραχωρούνται στους αντιπάλους, έτσι δόθηκε η ευκαιρία να... μεγαλώσει η θύρα 3 της έδρας του Δικεφάλου.

Δείτε παρακάτω video και φωτογραφίες από τις αλλαγές στο γήπεδο της Τούμπας:

      

Διαβάστε ακόμη...