«Θέλουμε η βάση μας να είναι η άμυνα»

Aπό paokbc.gr: Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος, μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό για το τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης» και τα συμπεράσματα που έβγαλε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας από το συγκεκριμένο φιλικό.
Πηγή: paokbc.gr
«Θέλουμε η βάση μας να είναι η άμυνα»

Για την αντιμετώπιση του Μαυροειδή: «Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο. Ο Μαυροειδής είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης στο low post. Πέρυσι, στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον αντιμετωπίσαμε μόνο με «παγίδες». Σήμερα, επειδή είναι ένας αγώνας προετοιμασίας, θέλαμε να δούμε κάποια άλλα πράγματα στην άμυνα μας και σε κάποιους παίκτες, τον αφήσαμε στο μαρκάρισμα ένας εναντίον ενός. Είναι πολύ καλός παίκτης, κέρδισε αρκετές μονομαχίες, αλλά ήταν κατόπιν δικής μας απόφασης. Εν γνώσει μας έγινε ό, τι έγινε».

Για τα συμπεράσματα που μπορούν να βγουν: «Θέλουμε η βάση μας να είναι η άμυνα, αλλά επειδή δεν έχουμε πολύ καθαρή εικόνα των ομάδων που αντιμετωπίζουμε, δε μπορούμε να ετοιμάσουμε πάρα πολλά πράγματα για την άμυνα μας, πέρα από κάποιες προσωπικές μονομαχίες. Επομένως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εμάς, ήταν κάποιες επιθετικές συνεργασίες, γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο όλοι μαζί για να προπονηθούμε, λόγω των γνωστών καταστάσεων. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, μένουν μόλις δύο εβδομάδες και είχαμε σχεδιάσει κάποιες επιθετικές συνεργασίες»

Για τα πολλά σουτ τριών πόντων στην τέταρτη περίοδο: «Είναι και τι σου δίνει η άμυνα τις πιο πολλές περιπτώσεις. Η άμυνα του Κολοσσού, αναγκάστηκε να δώσει κάποια τέτοια σουτ. Θεωρούμε ότι έχουμε καλούς σουτέρ, τα πιο πολλά από αυτά, ήταν μέσα από κάποιες συνεργασίες και ήταν ελεύθερα».

Διαβάστε ακόμη...