«Θα το πληρώσει η ΑΕΚ!»

Από inpaok.com: Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και μίλησε στο INPAOK, για τη φετινή ομάδα του Δικεφάλου, για τη νέα Τούμπα, αλλά και για τα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας ποδοσφαίρου, απέναντι σε Τσέλσι και ΑΕΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Θα το πληρώσει η ΑΕΚ!»

Αναλυτικά:

Για την φετινή ομάδα χάντμπολ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε κορυφαίο επίπεδο γίνεται πολύ σοβαρή δουλεία από τον κύριο Πετρίδη και βέβαια μαζί με τον Θανάση Κατσαρή βοηθάνε το σύλλογο και έχουμε χαρεί πρωταθλήματα και κύπελλα από αυτό το τμήμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στην τηλεόραση Βεργίνα, που βοηθάει σε δύσκολους καιρούς και είναι χορηγός του ΠΑΟΚ και εύχομαι καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να σηκώσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στο τέλος της χρονιάς».

Για τη Νέα Τούμπα:

«Εύχομαι να τελειώσει το θέμα, δεν είναι τίποτα πολιτικό, ο ΠΑΟΚ δεν ζητάει τίποτα από την πολιτεία, ζητάει τα αυτονόητα. Ζητάει να του παραχωρηθεί μία έκταση 5-6 στρεμμάτων και να γίνει το γήπεδο. Δεν ζητάμε τίποτα, δεν θέλουμε χάρες από κανέναν, ζητάμε το αυτονόητο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ θα το πληρώσει φέτος. Αυτό που έκανε πέρσι και μας πήρε το πρωτάθλημα, με τον τρόπο που το πήρε, θα το πληρώσει πολύ ακριβά στην Τούμπα».

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι:

«Εύχομαι να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι, να απολαύσουμε ένα όμορφο Ευρωπαϊκό απόγευμα, να χαρούμε το ποδόσφαιρο και στο τέλος ο ΠΑΟΚ θα είναι ο νικητής».

Διαβάστε ακόμη...