Στην Ισπανία δεν έχουν Κομίνη και Ποντίκη… (video)

Από paok24.com: Όσος καιρός και να περάσει, αυτό που έγινε πέρσι στην Τούμπα με την ΑΕΚ, δε μπορεί να ξεχαστεί. Και υπάρχουν και άλλες, ανάλογες φάσεις σε… κανονικά πρωταθλήματα, που πάντα θα επιβεβαιώνουν τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Στην Ισπανία δεν έχουν Κομίνη και Ποντίκη… (video)
Το γκολ που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο, είναι από χθεσινό παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με τη Λεγκανιές. Η εκτέλεση του φάουλ γίνεται, ο Μπάκα πιάνει την κεφαλιά, ένας συμπαίκτης του έχει πορεία προς τη μπάλα, ενώ είναι εκτεθειμένος και βλέποντας ότι αυτή καταλήγει προς τα δίχτυα, προσπαθεί να μαζευτεί. 

Το γκολ μέτρησε κανονικά, ακόμα και μετά τη χρήση VAR, που από φέτος λειτουργεί στην Primera Division, φάση που είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από το περσινό γκολ του Βαρέλα στην Τούμπα με την ΑΕΚ, που ο Ποντίκης και ο Κομίνης ακύρωσαν και όρισαν με το «έτσι θέλω» ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Επίσης τώρα, που θα δουν το βίντεο (αν δεν το έχουν δει ήδη) κάποιοι από το κρατικό ραδιόφωνο, θα μπορέσουν και πάλι να πάρουν πληροφορίες, από διάφορους… αξιωματούχους της UEFA, για να τους πουν αν έπρεπε να μετρήσει το γκολ ή όχι.

Ποιος την έχασε τη ντροπή άλλωστε, για να τη βρουν όλοι οι παραπάνω;

Διαβάστε ακόμη...