Ο παλιός είναι αλλιώς

Aπό paok24.com: Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μέσα σε 75 λεπτά έδειξε το λόγο που είναι από τους πλέον πολύτιμους στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και χωρίς διάστημα προσαρμογής
Πηγή: paok24.com
Ο παλιός είναι αλλιώς

Η αρχή της σεζόν είχε ξεκινήσει για τον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε στα βασικά του πλάνα για τους αγώνες με τη Βασιλεία τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βασικό σαν αριστερό εξτρέμ. Ένας τραυματισμός του Ολλανδού τον κράτησε εκτός από τους αγώνες με τους Ελβετούς και όσο ο ΠΑΟΚ κέρδιζε εντός και εκτός Ελλάδας ο Μπίσεσβαρ ήταν εκτός αποστολής. Ακόμα και στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο, ο Μπίσεσβαρ έπαιξε μόλις 23 λεπτά στην Τούμπα και αυτά στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος και μπορούσε να χάσει τη νίκη στα τελευταία λεπτά, ενώ σε όλο το παιχνίδι κυριαρχούσε κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης.

Λίγο η κούραση του Πέλκα από τους αγώνες της εθνικής ομάδας, λίγο τα ταξίδια του Ουάρντα, λίγο και η απόφαση του Λουτσέσκου να ξεκουράσει τον Λημνιό, έφερε στο βασικό σχήμα τον Μπίσεσβαρ σε έναν αγώνα που φαινόταν ότι θα ήταν δύσκολο σε αυτόν αγωνιστικό χώρο να κάνει ότι θέλει, όπως σε άλλα παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Όντως ο Μπίσεσβαρ για λίγα λεπτά δυσκολεύτηκε, αλλά μόλις βρήκε τα πατήματά του με τον Βιεϊρίνια και τον Ελ Καντουρί χάθηκε η μπάλα. Γκολ μετά από εξαιρετικό κοντρόλ-προσποίηση στην περιοχή του ΟΦΗ. Σέντρα και ασίστ στο Λέο Μάτος στο τέλος του ημιχρόνου και το κερασάκι στην Τούρτα ήταν η ψυχραιμία του στη φάση με τον Λέο Ζαμπά στο τρίτο γκολ που οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ρόστερ θα προσπαθούσαν να σκοράρουν από εκείνη τη δύσκολη γωνία και με τα σώματα μπροστά τους.

Το δεδομένο είναι ότι σε τέτοιο ρυθμό ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να τελειώσει ένα παιχνίδι, μιας και η αγωνιστική του απουσία του στοίχισε στο 75' όταν ζήτησε ο ίδιος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου την αλλαγή του, αλλά μέχρι τότε είχε καθαρίσει το παιχνίδι και κυρίως έδειξε την ποιότητα του, αλλά και το βάθος στον πάγκο του ΠΑΟΚ με εκείνον σε θέση πρώτης αλλαγής.

Διαβάστε ακόμη...